AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

TEC DIODE mangrupikeun produsén alat médis sareng kageulisan R&D internasional, komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa khusus pikeun konsumén global.

Sacara global, urang gaduh tapak suku anu éksténsif.Usaha urang ngalangkungan langkung ti 100 nagara.Kami ngagaduhan 280 karyawan anu damel dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng pamasaran.

company_intr_ft

produk unggulanproduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Beijing STELLE laser Wangun anyar 4 Generasi dioda laser cecekelan

    The 4 Generation Diode Laser cecekelan kami ogé nelepon deui D cecekelan.Ieu mangrupikeun mesin Laser Dioda Bentuk Anyar kami!Generasi kaopat yén cecekelan D langkung gampang, langkung gancang, langkung mirah.Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun salon!cecekelan D kami pisan calakan yén layar LED on cecekelan.Dasarna sagalana dina layar mesin bakal dipintonkeun dina cecekelan ieu kawas cecekelan C.Éta ogé merenah pikeun ngaluyukeun parameter salila perlakuan.Éta otomatis tiasa ngakuan sareng cocog sareng dua tip ukuran anu béda.Cai mibanda dua ukuran titik béda: 15 * 15mm, Φ8mm nu cocog pikeun aréa béda.

  • Kawijakan preferensial pikeun agén!

    Pikeun distributor, anjeun bakal nampi harga anu saé sareng kado asesoris!Harga: Kami gaduh harga bulk, upami anjeun mésér 5 set, hargana pasti langkung handap tina 1 set.Upami anjeun ngagaleuh 10 unit, hargana pasti langkung handap tina 5 unit.Upami anjeun mésér 20 unit, hargana pasti langkung handap tina 10 unit.Upami anjeun ngagaleuh 50 unit, hargana pasti langkung handap tina 20 unit.Janten: langkung seueur kuantitas anu dibeli, langkung handap hargana.Kami gaduh agén di Maroko, sareng ngayakeun perusahaan sapertos kieu: 2 ~ 3 kali sataun, sareng kuantitas unggal beuli 20 unit.Anjeun bakal janten ...

  • Beijing STELLE LASER Klasik 3rd Generation dioda laser cecekelan

    Cecekelan Laser Dioda Generasi ka-3 kami ogé nyebat éta cecekelan C.Aya layar LED dina cecekelan, Dasarna sagalana dina layar mesin bakal dipintonkeun dina cecekelan ieu.Leuwih merenah pikeun ngaluyukeun parameter salila perlakuan.Jeung cecekelan C boga 3 tips ukuran béda tip irung:Φ8mm;tip raray: 12 * 15mm;tip awak: 15 * 30mm cecekelan C ieu boga pangaruh Alus.Simkuring nampi loba eupan balik hébat ti customers.Many kami denok bagian kualitas super mastikeun pangaruh.Cai mibanda 2 saringan ti Korea, 2 radiator badag, 4 fans badag ti Jepang, Brushless DC pompa cai ti Italia, dahar peuting cooling eff ...

  • Naon anu nutupan jaminan kami?Naon teu kaasup?

    Perusahaan Beijing Tecdiode Téhnologi Co nyandak jaminan kualitas sarta sistem pangropéa lifelong pikeun equipments na dijual, periode garansi nyaeta 12 months.If alat-alat nu kaluar gawé dina kaayaan maké normal, pausahaan Beijing Tecdiode Téhnologi Co.Ltd. dicirikeun, éta salaku masalah produk sorangan, parusahaan bakal ngaganti bagian rusak haratis sarta nyadiakeun layanan pangropéa bébas pikeun anjeun dina jaminan.Nyadiakeun pamaké anyar kalawan pituduh klinik sarta instruksi operasi Nyadiakeun instruksi teknis lifelong sarta sangakan Teu kaasup bagian ...

  • Kumaha carana ngajaga mesin anjeun ogé?Dioda laser 20 juta nembak, IPL 1 juta nembak, kumaha atuh eta?

    1: sababaraha klien bakal ngawartoskeun kuring nu IPL cecekelan boga sababaraha titik hideung, euweuh urusan kumaha anjeun ngusap kaluar, masih boga titik hideung dina.Mangga tingali gambar ieu sababaraha titik hideung di dinya, lila teu bisa miceun eta.Dear, naha anjeun nyumponan sababaraha masalah anu nyababkeun anjeun kasulitan, henteu terang kumaha ngabéréskeunana?Ieuh, sababaraha tips: 1): Unggal waktos Anjeun rengse perlakuan via handles IPL, ulah reureuh, make kertas bersih langsung.2): Lamun poho pikeun ngabersihan sanggeus perlakuan, make sababaraha kertas alkohol pikeun ngusap eta pas mungkin.2: sababaraha klien bakal nyarios ka kuring yén cecekelan laser dioda generasi ka-3 na ngagaduhan karat ...