980nm laser

  • 980 Laser lancah urat Vascular Lengser Laser

    980 Laser lancah urat Vascular Lengser Laser

    980nm Laser ngagunakeun diode laser 980nm panjang gelombang, nyaeta alat pangalusna pikeun sakabéh jenis panyabutan urat lancah jeung perlakuan kulit acuk.Laser 980nm nyaéta spéktrum nyerep optimum tina sél vaskular Porphyrin.Sél vaskular nyerep laser énergi tinggi tina panjang gelombang 980nm, solidification lumangsung, sarta tungtungna dissipated.

    2. Pikeun nungkulan perlakuan laser tradisional redness aréa badag ngaduruk kulit, handpiece design profésional, sangkan 980nm laser beam ieu fokus kana rentang diaméterna 0.2-0.5mm, dina urutan ngaktipkeun énergi leuwih difokuskeun pikeun ngahontal jaringan target, bari Ngahindarkeun kaduruk jaringan kulit sabudeureun.

    3. Laser bisa merangsang tumuwuhna kolagén dermal bari perlakuan vascular, ningkatkeun ketebalan épidermal jeung dénsitas, ku kituna pembuluh darah leutik teu deui kakeunaan, dina waktos anu sareng, élastisitas kulit sarta lalawanan ogé nyata ditingkatkeun.

    4. Sistim Laser dumasar kana aksi termal tina laser nu.Radiasi transcutaneous (kalayan penetrasi 1 nepi ka 2 mm dina jaringan) ngabalukarkeun jaringan selektif nyerep ku hémeglobin (hémoglobin nyaéta udagan utama laser).