Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

Katerangan pondok:

Multifunctional Laser Treatment Laser Multifungsi milih shr ipl RF Laser Hair Removal ipl Skin Treatment System

Calakan kakuatan tinggi Diode laser + nd yag laser + E-lampu + RF 4 dina 1 mesin laser multi-fungsi.

Éta ngagaduhan 10 fungsi sadayana dina 1 mesin!

Laser hair removal Perawatan jerawat Photo rejuvenation Pemutihan kulit Perawatan urat lancah Perawatan Pigméntasi Panyabutan tato Panyabutan Karbon Peeling Panyabutan Kerut Ngangkat awak

Téknologi canggih pisan!pausahaan séjén ngan bisa ngalakukeun IPL + mesin Handles séjén, tapi urang tiasa ngalakukeun DIODE + mesin Handles lianna.


  • merek:TEC DIODA
  • Waktos pangiriman:5 poé gawé sanggeus mayar
  • model:DPL4
  • Nomer gagang:4 cecekelan
  • Cecekelan 1:Cerdas Dioda laser cecekelan pikeun panyabutan bulu
  • Cecekelan 2:E-light cecekelan pikeun pengobatan jerawat, poto rejuvenation jsb
  • Cecekelan 3:ND Yag laser cecekelan pikeun panyabutan tattoo na peeling karbon
  • Cecekelan 4:RF cecekelan pikeun beungeut jeung awak ngangkat
  • Garansi:2 taun jaminan, lifespan bébas layanan purna jual
  • Ukuran bungkusan:60 * 63 * 116 cm
  • Sertifikasi:Médis CE, RoSH, EMC, LVD; ISO-13485
  • Rincian produk

    Gampang Paké Software

    FAQ

    Tag produk

    Dioda + IPL + ND YAG + RF-立式F

    Paling canggih 4 dina 1 Laser.
    Kalayan 1 mesin, éta nyertakeun 10 fungsi!

    -Laser panyabutan bulu
    - Pangobatan jerawat
    - Poto rejuvenation
    -Pemutihan kulit
    - Pangobatan urat lancah
    - Pangobatan pigmentasi
    - Ngaleungitkeun tato
    - Peeling karbon
    - Ngaleungitkeun kerut
    - Ngangkat awak

    Multifungsi Dioda Laser (kalayanAH BH CHhandles pikeun yoru chooice) + ND YAG + IPL + Spésifikasi RF
    Spésifikasi Dioda Laser AH Dioda Laser BH Dioda Laser CH IPL / SSR / SHR / E-lampu Nd: Yag Laser RF
    Sasayogian tanaga 2200W 2400W-3000w 2000W-3000w 2000W 500W /
    kakuatan laser 500W 800w-1200w 800w-1200w / 15W /
    Énergi / max 1-166J/cm2 Badag Spot: 1-100J / cm2;Spot leutik: 1-166J / cm2 Spot badag: 90J;Tip Tengah: 80J;Ujung irung: 48J 1-50J/cm2 1000mJ 1-100W
    Panjang gelombang 808nm atanapi Triple Wave 808nm atanapi Triple Wave 808nm atanapi Triple Wave 480/530/590/640/690-1200nm 532/1064/1320nm /
    Ukuran spot 15*15mm+25 * 25 mm
    30*15mm+15 * 10 mm 30*15mm+15*15mm+Φ 8 mm 15 * 50mm (12 * 30mm pilihan) 6 mm 20/28/35mm
    Durasi pulsa 10-400ms 10-400ms 10-400ms 1-12ms 10ns-20ns /
    Interval pulsa / / / / / 0-3000ms
    Frékuénsi 1-10Hz
    Tingkat cooling 1-5 tingkat
    Sistim cooling Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi 10 "TFT True Color Touch Screen
    Input listrik 90-130V, 50/60HZ atanapi 200-260V, 50HZ

     

    Rincian mesin

    catu daya bebas pikeun tiap sistem.Ieu ogé mastikeun unggal sistem gaduh énergi anu kuat sareng stabil.

    Struktur jero pisan lumrah tur unggal garis jelas.Sadaya suku cadang dipasang dina rak logam.
    * Catu daya 2000W pikeun sistem laser dioda
    * Catu daya 2000W pikeun sistem E-light (IPL SHR E-light).
    * Catu daya 500W pikeun sistem laser ND yag
    * Catu daya 100W pikeun sistem RF.
    机器部件图
    冷却器
    Suku cadang kami nganggo
    * Lampu Inggris, bar laser AS
    * Tangki cai ageung 8L kalayan monitor tingkat cai
    * 2 saringan cai impor Korea
    * switch merek Schneider
    * 4 Jepang ngimpor kipas ageung + 2 radiator ageung
    * Panganyarna brushless DC pompa cai kalawan lift 15m
    * Pulse switch cai pikeun ngawas aliran cai
    * Dewan stainless steel antara konektor jeung internal

    Nanganan Rincian
    全球搜A,B,C手具(区别+共同点)

    Dioda Laser cecekelan: 20 Juta nembak, AS Sumber Laser koheren

    Duanana 808nm sareng Triple Wave sayogi


    Kami nawiskeun 3 tip perawatan pikeun cecekelan laser dioda calakan generasi ka-3 ieu:

    * Tip Awak: kalayan ukuran titik super ageung 15 * 30mm, ningkatkeun efisiensi perawatan sareng ngirangan waktos perawatan.
    * Tip raray: kalayan ukuran titik 15 * 15mm, dianggap ukuran paling klasik pikeun pengobatan daérah raray, sapertos panyabutan rambut sareng panyabutan rambut biwir.
    * Tip Irung: kalayan diaméter 8mm ukuran titik leutik, tip ieu ngajantenkeun panyabutan bulu irung pikeun seueur lalaki sareng awéwé anu ngaganggu rambut irung.
     

    Panganyarna 3rd generasi calakan dioda laser cecekelan kalawan fitur handap:

    * Tip pinter 3D, pangakuan calakan
    * 360 ° super cooling, sabenerna henteu aya rasa nyeri
    * 3 dina 1 ukuran titik, nyertakeun sakabeh wewengkon perlakuan
    * Layar LED ageung, operasi gampang
    * Nanganan sensor inbuilt, detecting real time cecekelan tempreture jeung énergi kaluaran.
    Sistem dioda paling canggih sareng unik di pasar!
    ND
    ND Yag Laser cecekelan: 3 Juta nembak, Lampu UK
    * Umur super panjang 3 juta nembak, sahenteuna 5-10 kali langkung lami tibatan anu sanés!
    * lampu xenon UK + Φ6 rod
    * Ukuran titik badag tur buleud, kaluaran énergi pisan seragam

     
    Kami nawiskeun 3 tip pikeun nutupan sadaya kabutuhan palanggan.
    532nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles, tato halis, gagal garis panon tattoo, tattoo, garis biwir, pigmén, telangiectasia dina deet beureum, coklat jeung pink jeung sajabana.
    1064nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles sarta titik coklat konéng, tattoo halis, gagal garis panon tattoo, tato, Birthmark na Nevus of Ota, pigmentation jeung titik umur, nevus hideung jeung bulao, beureum Scarlet, kopi jero tur jsb warna jero.
    1320nmpanjang gelombang: ngaleutikan panyabutan pori, panyabutan poblackhead, tightening kulit jeung whitening, rejuvenation kulit, ngaleupaskeun wrinkle.
    IPL
    E-cahaya cecekelan: Super 1 Juta nembak, Lampu UK
    * Lampu xenon impor Inggris
    * DUA EXTRA Korea saringan cai impor
    * Umur anu luar biasa tina 1,000,000 nembak, sahenteuna 5 kali langkung lami tibatan anu sanés!

     
    Kami nawiskeun 5 saringan pikeun cecekelan Elight ieu.Janten cecekelan ieu tiasa nutupan sadaya fungsi di handap ieu:
    480nm ~ 1200nm: perlakuan jerawat
    530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    590nm ~ 1200nm: whitening kulit, perlakuan pigmén, perlakuan lancah urat
    640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit konéng
    690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit poék
    RF cecekelan: nembak taya
    RF
    3 Tips perlakuan pikeun wewengkon béda:
    Leutik (21mm): pikeun pengobatan buleud panon
    Tengah (27mm): pikeun pengobatan raray
    badag (36mm): pikeun pengobatan awak

     
    RF-ngangkat tightening kulit mangrupakeun perlakuan modern dumasar kana gelombang radio.Ieu aman tur éféktif jeung
    teu merlukeun downtime.Pasén bisa ningali tightening kulit langsung saatos perlakuan.Kalayan perawatan kulit anu leres, hasilna tiasa salami dua dugi ka tilu taun.

    Téori Gawé

    Kumaha dioda laser jalan?
    808原理

    panyabutan bulu laser mangrupakeun prosedur aman tur éféktif.Dioda Laser ngagunakeun pancaran cahaya kentel (laser) pikeun ngubaran rambut anu teu dihoyongkeun.Laser dioda nargétkeun pigmentasi dina folikel rambut.Karusakan ieu ngahambat atanapi ngalambatkeun kamekaran rambut ka hareup.

    Ngagunakeun nyerep cahaya selektif, laser ngabogaan 2 kinerja on target jeung wewengkon sabudeureun.Panas sareng énergi dianggo dina folikel, ngancurkeun daérah dimana ngahasilkeun rambut.Jaringan sakurilingna moal cilaka.

    Urang peryogi sababaraha pangobatan pikeun panyabutan rambut laser sabab pertumbuhan rambut ngagaduhan siklus.Bulu batang tina folikel bakal leungit tékstur tangtu sanggeus unggal perlakuan.Samentara éta, laju tumuwuh bulu jadi laun.

     

    LAMPURAN

    IPL原理

    Téknologi e-light mangrupikeun kombinasi sampurna énergi cahaya sareng énergi frekuensi radio.Téknologi inti boga tilu titik utama: frékuénsi radio + énergi lampu + cooling permukaan.Nyerep selektif kulit énergi cahaya ngabalukarkeun béda impedansi antara jaringan target jeung kulit normal.Nalika inténsitas énergi lampu rendah, nyerep énergi frekuensi radio jaringan target dikuatkeun, anu ngaleungitkeun kamungkinan pemanasan énergi cahaya anu kaleuleuwihan.Éta nyababkeun efek samping sareng ningkatkeun kanyamanan palanggan.Jero perlakuan parabot IPL tradisional ngan 4mm handapeun kulit, sarta téhnologi E-lampu bisa ngahontal 15mm, nu greatly ngaronjatkeun rentang perlakuan.

     

    Nd Yag Laser

    ND原理

    Dasar téoritis pikeun pengobatan laser pigmentasi kulit sareng kageulisan laser nyaéta téori "photothermolysis selektif" anu diajukeun ku Dr. Anderson RR.sareng Parrish JA.di Amérika Serikat dina 1983. Fotothermolysis selektif nyaéta nyerep selektif énergi laser ku komponén jaringan husus nu tangtu, sarta panas dihasilkeun ku épék termal ngancurkeun komponén jaringan husus ieu.Sistem imun sareng métabolik awak sorangan tiasa nyerep sareng ngaleungitkeun lebu jaringan anu ruksak ieu pikeun ngahontal tujuan ngubaran panyakit pigmén.Langsung ngaluarkeun énérgi laser pikeun éfisién naksir kromofor jaringan nu gering.Bagian tina kromofor (épidermis) fragméntasi sareng dikaluarkeun tina épidermis.Hiji bagian tina kromofor (handapeun épidermis) direcah jadi partikel leutik nu bisa engulfed ku makrofag.Saatos nyerna fagosit, éta tungtungna dikaluarkeun ngaliwatan sirkulasi limfatik, sarta kromofor jaringan diseased laun bakal ngurangan nepi ka leungit, sedengkeun jaringan normal sabudeureun teu ruksak.

    RF

    RF原理

    Ngencangkeun kulit frekuensi radio mangrupikeun téknik éstétika anu ngagunakeun énergi frekuensi radio (RF) pikeun memanaskeun kulit kalayan tujuan merangsang produksi kolagén kulit, elastin sareng asam hialuronat pikeun ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kulit kendor.Téhnik ieu nyababkeun remodeling jaringan sareng produksi kolagén sareng elastin énggal.Prosésna nyayogikeun alternatif pikeun facelift sareng bedah kosmetik sanés.

    Ku manipulasi cooling kulit salila perlakuan, RF ogé bisa dipaké pikeun pemanasan sarta ngurangan gajih.Ayeuna, kagunaan anu paling umum tina alat-alat basis RF nyaéta pikeun ngatur sareng ngubaran kulit anu teu invasif tina kulit lax (kaasup jowls sagging, beuteung, pingping, sareng panangan), ogé ngirangan kerut, perbaikan selulit, sareng kontur awak.

    Sababaraha perusahaan ngahasilkeun alat RF, kalebet D-Finitive Thermage ku Solta Medical, Evo ku Beco Medical V-Form ku Viora, Venus Freeze Plus, Venus Legacy ku Venus Concept, VelaShape ku Syneron, Exilis ku BTL, sareng 3DEEP ku Endymed.

    补充证书

     

    TUV Médis CE jeung FDA

    The 2 paling ketat tur teuas pikeun meunangkeun sertipikat ganda mariksa tur mastikeun kualitas mesin jeung kontrol pabrik.Dina sakabeh Cina, teu leuwih ti 10 pausahaan anu boga duanana FDA na Médis CE.

     

    Eupan balik

    临床效果-Dioda(1)

    临床效果-IPL

    临床效果-ND

    临床效果-RF

    展厅-

    园区

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 操作+报警+监控界面(1) 

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

     

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

     

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    密码+记录保存界面(1)

     

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameter anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

     

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 bulan kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun laser dioda, IPL, ND YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami teu pangiriman perlu?

    A: Saatos mayar urang kudu 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Dupi anjeun nawiskeun latihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo latihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

     

    Q: Naon sertipikat anjeun gaduh?

    A: Urang kudu sagala sertipikat diperlukeun, kaasup FDA, CE Médis, ISO 13485, CE, RoHS, jsb.