Produk

  • mesin kageulisan multifungsi ipl shr ndyag karbon peeling laser

    mesin kageulisan multifungsi ipl shr ndyag karbon peeling laser

    Mesin ieu portabel IPL ditambah mesin Laser Nd Yag, éta ngagaduhan dua gagang: cecekelan IPL sareng cecekelan Nd Yag Laser.

    Pikeun fungsi cecekelan IPL: Perawatan Jerawat, Pemutihan Kulit, Peremajaan Poto, sareng Panyabutan Rambut.

    Pikeun fungsi cecekelan Nd Yag: Ngaleungitkeun Tato, Perawatan Pigméntasi, sareng Peeling Karbon.

    Dua sistem tiasa dianggo sacara mandiri.

    Ngagunakeun Air + Cai + TEC + Sapphrie Sistim cooling pikeun cooling.

    1. panyabutan bulu permanén.
    2. Pangobatan Pigmentasi (Panyabutan Bintik, panyabutan cacar, panyabutan freckle).
    3. Rejuvenation kulit (Tighten kulit, panyabutan wrinkles halus, whiten kulit).
    4. Pangobatan Jerawat.
    5. Terapi Vascular.
    6.ngahapus tato
    7.peeling karbon

  • Desain klasik picolaser ndyag laser 532nm 1064nm 1320nm laser

    Desain klasik picolaser ndyag laser 532nm 1064nm 1320nm laser

    Q-switched Nd: YAG Duality ngahasilkeun énergi dina panjang gelombang anu paling dipercaya pikeun ngaleungitkeun tato: 1064 nm sareng 532 nm.Bisa miceun kabeh kelir tato
    1320nm, peeling karbon, whitening, ngaleutikan pori, kulit bersih.Nd:YAG laser tattoo panyabutan saukur hartina jasa panyabutan tattoo réngsé kalawan Nd:YAG téhnologi laser.The Nd:YAG atawa neodymium-doped yttrium aluminium garnet laser ngahasilkeun panjang gelombang cahaya (1064 nm) nu bisa alami dua kali (532 nm).Kombinasi ieu panjang gelombang kaserep ku 95% tina kelir tinta. Téknologi Pico dianggap salaku salah sahiji perlakuan laser paling canggih ayeuna aya dina pasaran.Ieu deliverable noticeable, hasil permanén dina sesi pangsaeutikna ti pilihan comparable tur aman, merlukeun downtime minimal, sarta bisa dipaké sakuliah sakabéh beungeut jeung awak.

  • Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

    Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

    Multifunctional Laser Treatment Laser Multifungsi milih shr ipl RF Laser Hair Removal ipl Skin Treatment System

    Calakan kakuatan tinggi Diode laser + nd yag laser + E-lampu + RF 4 dina 1 mesin laser multi-fungsi.

    Éta ngagaduhan 10 fungsi sadayana dina 1 mesin!

    Laser hair removal Perawatan jerawat Photo rejuvenation Pemutihan kulit Perawatan urat lancah Perawatan Pigméntasi Panyabutan tato Panyabutan Karbon Peeling Panyabutan Kerut Ngangkat awak

    Téknologi canggih pisan!pausahaan séjén ngan bisa ngalakukeun IPL + mesin Handles séjén, tapi urang tiasa ngalakukeun DIODE + mesin Handles lianna.

  • profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    Equipment Laser Pikeun Pasar Beauty.Mesin panyabutan bulu laser panjang gelombang tripel.Produsén Profesional & Ngalaman Of Laser Rambut Cabut Equipment.OEM Jeung ODM Cooperation.CE Certification.Professional Design.High Cost-Efektif.

  • MINI picosecond laser karbon peeling tattoo panyabutan laser

    MINI picosecond laser karbon peeling tattoo panyabutan laser

    Portabel Mini Picosecond Laser kakuatan kuat pikeun Sadaya Warna Tato Lengser jeung Karbon Peeling perlakuan.

    Téknologi Pico dianggap salaku salah sahiji pangobatan laser anu paling canggih ayeuna aya di pasar.Ieu deliverable noticeable, hasil permanén dina sesi pangsaeutikna ti pilihan comparable tur aman, merlukeun downtime minimal, sarta bisa dipaké sakuliah sakabéh beungeut jeung awak.

    téhnologi laser Pico ngamungkinkeun pikeun gancang, éféktif, perlakuan kacida selektif lesions pigmented na tato (dina kelir treatable).Laser ieu ogé ningkatkeun produksi elastin dina kulit, hasilna kulit lemes, lengkep, leuwih youthful.

    Laser Pico jalan ku ngirim pulsa ultra-pondok énergi - tanpa panas - ka wewengkon masalah sasaran.Dampak laser dina kulit sengit, ngancurkeun pigmén atanapi partikel kulit masalah.Ieu lajeng ngaleungitkeun sacara alami ku awak.

  • 808nm dioda laser IPL E-lampu Beauty Equipment pikeun klinik

    808nm dioda laser IPL E-lampu Beauty Equipment pikeun klinik

    Top Sellers 808nm Diode Laser IPL SHR SSR E-light Beauty Equipment Pain Free Permanén Laser Hair Removal Machine pikeun Klinik

    Ieu stasioner dioda laser + IPL 2 dina 1 Mesin, éta boga 2 handles.

    Fungsi: Dioda Laser Hair removal, IPL whitening kulit, IPL photo rejuvenation, IPL acne treatment, SHR super hair removal.

    Dua sistem tiasa dianggo sacara mandiri.

  • 1200W dioda Laser3 Gelombang dioda 808nm Mesin panyabutan bulu

    1200W dioda Laser3 Gelombang dioda 808nm Mesin panyabutan bulu

    Dioda laser mesin panyabutan bulu, kalawan 2 mode, hiji nyaeta mode HR, mode sejen nyaeta mode SR

    fungsi SR: Tightening Kulit, Whitening Kulit, Lengser Pigmén, Treatment Jerawat, Rejuvenation Kulit

    Lifespan: 20 juta nembak, mesin ieu, anjeun tiasa nganggo 5 ~ 7 taun euweuh masalah.

    Jeung sakabeh sesi, ngarasakeun fuss-gratis, panyabutan bulu tanpa nyeri.Hasil Katingali,Layanan Unggul

     

  • OPT SHR Kulit Rejuvenation Laser Rambut Lengser Mesin Laser Lumenis

    OPT SHR Kulit Rejuvenation Laser Rambut Lengser Mesin Laser Lumenis

    PL2C (IPL + SHR 2 handles dina hiji mesin)

    Fungsi IPL:

    480nm ~ 1200nm: Terapi Jerawat, freckle sareng panyabutan cacad raray.

    530nm ~ 1200nm: panyabutan pigmentation, rejuvenation kulit

    590nm ~ 1200nm: Perbaikan lesi vaskular, ningkatkeun élastisitas kulit

    640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, utamana pikeun panyabutan bulu hideung jeung kasar

    690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, hususna keur bulu blond, panyabutan bulu slight tur lemes

    Fungsi SHR:

    panyabutan bulu super, profésional dina panyabutan bulu

    2 handles dina hiji mesin, éta leuwih profésional!

  • Ipl Shr Mesin Kulit Rejuvenation nd YAG nanganan mesin panyabutan tattoo

    Ipl Shr Mesin Kulit Rejuvenation nd YAG nanganan mesin panyabutan tattoo

    PL2C (IPL + ND YAG 2 HANDLE DINA HIJI MESIN) IPL HANDLE: 480nm ~ 1200nm: Terapi Jerawat, bintik sareng panyabutan cacad raray.530nm ~ 1200nm: panyabutan pigméntasi, rejuvenation kulit 590nm ~ 1200nm: perbaikan lesions Vascular, ningkatkeun élastisitas kulit 640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, utamana pikeun panyabutan bulu hideung jeung kasar 690nm ~ 1200nm bulu: removals bulu, utamana bulu na removal ngahapus ND YAG HADNLE: 532: Ngahapus Tato Warna 1064: Ngahapus Tato Gelap & Jamur Kuku 1320: Mesin Multifungsi Peeling Karbon, langkung merenah!

  • Dioda Laser + IPL SHR E-lampu OPT + 980nm Laser

    Dioda Laser + IPL SHR E-lampu OPT + 980nm Laser

    TEC DIODE Téhnologi

    Dioda Laser + IPL + 980nm Laser 3 dina 1 mesin

    Fungsi: Laser hair removal, Jerawat treatment, Photo rejuvenation, Kulit whitening, Spider véna treatment, Pigmentation treatment, Tattoo removal, Carbon peeling, Wrinkle rejuvenation, Body lifting, Vascular removal.

    Urang nawiskeun 3 cecekelan laser dioda béda pikeun pilihan.

  • Co2 fractional laser heunceut Tightening tapak tatu Mesin Lengser

    Co2 fractional laser heunceut Tightening tapak tatu Mesin Lengser

    fungsi CO2

    1.Skin renewing na resurfacing;2.Wrinkle panyabutan, tightening kulit;3.Acne jeung panyabutan tapak tatu jerawat;4.Smooth scars dibeuleum sarta scars bedah, jsb;5.Remove chloasma intractable na pigmentation.6. Ngaleungitkeun kutil jeung kulit tag 7. tightening heunceut, rejuvenation heunceut 8. Terapi adjuvant Kebocoran cikiih sanggeus ngalahirkeun 9. Hapus stretch marks

    Terapi laser CO2 fractional jalan utamana dina prinsip karuksakan panas fractional.

    The fractional CO2 laser nyiptakeun liang mikroskopis dina lapisan luhur kulit jeung ninggalkeun bagian deeper kulit gembleng.

    Tujuan tina perlakuan nya éta nyieun karuksakan panas dikawasa dina lapisan basal kulit ngarah kana ngurangan wrinkles, pigmentation jeung scarring jerawat.

  • 2022 permanén 360 magneto 3 dina 1 rf E-light shr nd yag mesin panyabutan bulu laser

    2022 permanén 360 magneto 3 dina 1 rf E-light shr nd yag mesin panyabutan bulu laser

    PL3C

    E-lampu cecekelan: rejuvenation kulit, panyabutan bulu

    Nd yag cecekelan: ngaleupaskeun tato, peeling karbon

    RF cecekelan: panyabutan wrinkle, raray ngangkat

    mesin ieu 3 handles dina hiji mesin, éta mesin leuwih merenah tur mangpaat.

    mesin ieu ogé boga sistem rental jeung sistem monitor, éta pisan unik tur mangpaat pikeun agén jeung salons