CO2 fractional laser

  • Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

    Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

    Multifunctional Laser Treatment Laser Multifungsi milih shr ipl RF Laser Hair Removal ipl Skin Treatment System

    Calakan kakuatan tinggi Diode laser + nd yag laser + E-lampu + RF 4 dina 1 mesin laser multi-fungsi.

    Éta ngagaduhan 10 fungsi sadayana dina 1 mesin!

    Laser hair removal Perawatan jerawat Photo rejuvenation Pemutihan kulit Perawatan urat lancah Perawatan Pigméntasi Panyabutan tato Panyabutan Karbon Peeling Panyabutan Kerut Ngangkat awak

    Téknologi canggih pisan!pausahaan séjén ngan bisa ngalakukeun IPL + mesin Handles séjén, tapi urang tiasa ngalakukeun DIODE + mesin Handles lianna.

  • Co2 fractional laser heunceut Tightening tapak tatu Mesin Lengser

    Co2 fractional laser heunceut Tightening tapak tatu Mesin Lengser

    fungsi CO2

    1.Skin renewing na resurfacing;2.Wrinkle panyabutan, tightening kulit;3.Acne jeung panyabutan tapak tatu jerawat;4.Smooth scars dibeuleum sarta scars bedah, jsb;5.Remove chloasma intractable na pigmentation.6. Ngaleungitkeun kutil jeung kulit tag 7. tightening heunceut, rejuvenation heunceut 8. Terapi adjuvant Kebocoran cikiih sanggeus ngalahirkeun 9. Hapus stretch marks

    Terapi laser CO2 fractional jalan utamana dina prinsip karuksakan panas fractional.

    The fractional CO2 laser nyiptakeun liang mikroskopis dina lapisan luhur kulit jeung ninggalkeun bagian deeper kulit gembleng.

    Tujuan tina perlakuan nya éta nyieun karuksakan panas dikawasa dina lapisan basal kulit ngarah kana ngurangan wrinkles, pigmentation jeung scarring jerawat.