Beijing 808nm laser dioda laser mesin panyabutan bulu

Katerangan pondok:

mesin laser dioda, 3 handles béda pikeun pilihan Anjeun, unggal cecekelan unik cecekelan di Market A cecekelan: 15 * 15mm pikeun pengobatan, 25 * 25mm pikeun cooling tambahan tip B cecekelan: ukuran titik badag nyaéta 15 * 30mm, ukuran titik leutik nyaeta 15*15mm C cecekelan: 3 tips pikeun changeable, irung tip:Φ8mm;tip raray: 12 * 15mm; tip awak: 15 * 30mm, layar cecekelan LED badag 


  • merek:TEC DIODA
  • Waktos pangiriman:5 poé gawé sanggeus mayar
  • model:ALD1C-AH, ALD1C-BH, ALD1C-CH
  • cecekelan:1 dioda laser cecekelan (3 handles pikeun pilihan Anjeun, AH, BH, CH)
  • Daya Mesin:2400w
  • Daya laser:600w, 800w, 1000w
  • fungsi:panyabutan bulu, rejuvenation kulit
  • Sertifikasi:Médis CE, FDA
  • Rincian produk

    Gampang Paké Software

    FAQ

    Tag produk

     

    Dioda Laser mesin panyabutan bulu
    C壳子-ABC

    Desain laser dioda panganyarna kalayan sorotan di handap ieu:
    * 2400W mesin + 600W / 800w laser, pangkuatna laser dioda
    * 3 gagang pikeun pilihan anjeun:
    Cecekelan: 15 * 15mm pikeun pengobatan, 25 * 25mm pikeun tip cooling tambahan
    B cecekelan: ukuran titik badag nyaéta 15 * 30mm, ukuran titik leutik nyaéta 15 * 15mm
    C cecekelan: 3 tips pikeun changeable, irung tip:Φ8mm;tip raray: 12 * 15mm; tip awak: 15 * 30mm, layar cecekelan LED badag

    补充证书

    全球搜A,B,C手具(区别+共同点)
    Rincian gagang:
    临床效果-Dioda(1)

    kakuatan 600w.
    Sumber laser koheren AS.
    100% bar laser AuSn murni.
    20 Juta nembak super umur.

    * Tip: kalawan ukuran titik 15 * 15mm sarta cooling ukuran tip 25 * 25mm, greatly ningkat perlakuan henteu aya rasa nyeri na cooling. 

    * és cooling, sabenerna henteu aya rasa nyeri

    Hatur nuhun kana téhnologi cooling kristal inten biru, urang bisa meunang pangaruh super cooling, 100% mastikeun perlakuan henteu aya rasa nyeri.Ngan cooling kuat bisa nyieun perlakuan pikaresepeun.
    B nanganan rinci:
    临床效果-Dioda(2)
    800w Super kakuatan.
    Sumber laser koheren AS.
    100% bar laser AuSn murni.
    20 Juta nembak super umur.

    * 2 di 1 ukuran spot, nyertakeun sakabeh wewengkon perlakuan |
    Big spot 15 * 30mm: pikeun pengobatan wewengkon badag kayaning bulu panangan, bulu leg, bulu kelek, bulu dada.
    Titik leutik 15 * 10mm: pikeun perawatan daérah leutik sapertos rambut biwir, rambut ramo, rambut janggot, rambut halis.

    * 20 juta nembak umur hirup
    kami nganggo 100% murni AuSn laser tumpukan, loba pausahaan séjén bakal ngagunakeun Cina laser tumpukan pikeun ngahemat ongkos, tapi kami nganggo AuSn laser tumpukan.

    * Super cooling, leres henteu aya rasa nyeri

    Hatur nuhun pikeun desain antara tip sareng cecekelan, urang tiasa nampi pangaruh penyejukan super 360 °, tiasa ngahontal -20 ℃, 100% mastikeun henteu aya rasa nyeri.
    perlakuan.Ngan cooling kuat bisa nyieun perlakuan pikaresepeun.Nyimpulkeun éta, ieu mangrupikeun sistem panyabutan rambut dioda laser anu paling canggih sareng unik di pasar!
    C handle rinci:
    临床效果-Dioda(3)
    800W Super kakuatan.
    Sumber laser koheren AS.
    100% bar laser AuSn murni.
    20 Juta nembak super umur.
    3 dina 1 ukuran spot, nyertakeun sakabéh wewengkon perlakuan

    Tip awak: kalayan ukuran titik super ageung 15 * 30 mm, ningkatkeun efisiensi perawatan sareng ngirangan waktos perlakuan.
    Tip raray: kalayan ukuran bintik 15 * 15 mm, dianggap ukuran paling klasik pikeun pengobatan daérah raray, sapertos panyabutan rambut sareng panyabutan rambut biwir.
    Tip Irung: kalayan diaméter Φ8 mm ukuran titik leutik, tip ieu ngajadikeun panyabutan bulu irung mungkin keur loba lalaki jeung awewe anu bothering ku bulu irung.

    * Tip pinter 3D, pangakuan calakan
    Kami nganggo téknologi magnét 3D tina 3 tip, anjeun tiasa nempatkeun tip naon waé sareng éta bakal ngakuan tip anu mana anu anjeun pasang teras otomatis masihan parameter anu paling disarankeun pikeun perawatan.Hal ieu ngajadikeun sistem kami gampang pisan dianggo, bahkan pikeun anu ngamimitian!
    * 360 ° super cooling, sabenerna henteu aya rasa nyeri
    Hatur nuhun pikeun desain sambungan husus antara tips jeung cecekelan, urang bisa meunang 360 ° pangaruh cooling super, 100% mastikeun perlakuan henteu aya rasa nyeri.Ngan cooling kuat bisa nyieun perlakuan pikaresepeun.
    * Layar LED ageung, operasi gampang
    Layar LED gedé dina cecekelan urang ogé sorotan.Beda sareng mesin perusahaan anu sanés, layar ieu dina cecekelan kami henteu ngan ukur pikeun nunjukkeun logo anu sederhana atanapi suhu pendinginan anu sederhana.Anu langkung penting, éta ngamungkinkeun teknisi kageulisan ngadalikeun mesin langsung tina layar.
    * Ngawaskeun waktos nyata
    Dina cecekelan urang boga modul husus nu ngalakukeun deteksi real-time suhu cooling jeung énergi kaluaran unggal detik.Ngadalikeun suhu kristal Safir dina konstanta 4 ℃, ogé mastikeun kulit ditangtayungan ogé.
    Samentara éta ogé ngadeteksi status kerja cooler TEC.
    冷却器
    Panganteur
    界面-肤色选择
    界面-Dioda
    Spésifikasi Dioda Laser
    Sasayogian tanaga 2400W
    kakuatan laser 600W / 800W / 1000W
    Énergi / max 1-166J/cm2
    Panjang gelombang 808nm atanapi Campuran Panjang Gelombang
    Ukuran spot AH: 15 * 15mm + 25 * 25mm (tip cooling tambahan) BH: 15 * 30mm + 15 * 15mm CH: 15 * 30mm + 12 * 15mm + Φ8mm
    Durasi pulsa 10-400ms
    Frékuénsi 1-10Hz
    Tingkat cooling 1-5 tingkat
    Sistim cooling Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi 12 "TFT True Color Touch Screen
    Input listrik 90-130V, 50/60HZ atanapi 200-260V, 50HZ

    Leuwih kuat.Leuwih gancang.Leuwih pinter.

    Pilihan pangalusna pikeun panyabutan bulu laser perménant!

    Panyabutan bulu awak pinuh kaasup tonggong, dada, dahi, bladella, pipi, biwir luhur, underarms, suku pinuh, fingeruers, panyabutan bulu bikini.
    Ogé boga pangaruh alus dina rejuvenation kulit kawas whitening kulit, tightening kulit, koreksi pigmentation jsb.
    Saatos 3-5 sesi, pasien tiasa nampi pangaruh panyabutan rambut permanén.
    Sareng saatos sési kahiji, langkung ti 80% rambut bakal leungit!Éfék écés pisan tiasa ditingali saatos sési kahiji!

    Profil Perusahaan

    Bejing TEC DIODE Technology Co., Ltd nyaéta produsén mesin kageulisan ngarah ti Cina anu ngadeg taun 2010.
    Produts kami nutupan equipments kageulisan rentang pinuh kayaning dioda laser 808nm, q switch nd yag laser, IPL SHR E-lampu jeung mesin kageulisan multifunctional ngagabungkeun luhur handles.

    Di Cina, urang pabrik munggaran pikeun ngamimitian ngagabungkeun cecekelan laser dioda jeung cecekelan sejen, urang muka pasar, sabab hese ngagabungkeun cecekelan laser dioda jeung handles sejen, saméméh 2020, ngan pabrik urang bisa ngalakukeun dioda laser 2 di 1, dioda. laser 3 in 1, dioda laser 4 in 1.

    Ayeuna pasar Cina sababaraha pausahaan tiasa ngalakukeun dioda laser 2in1, kayaning dioda + nd yag, dioda + ipl, tapi maranéhna teu bisa ngalakukeun dioda 3 di 1 mesin, kayaning diode + nd ya + ipl, maranéhanana ogé teu bisa ngalakukeun. DIODA 4 in 1 LASER, sapertos dioda + nd yag + e-light + mesin rf.

    Sareng urang tiasa ngalakukeun éta sakitar 11 taun ka pengker, aranjeunna ngan ukur tiasa ngalakukeunana dina taun 2020, kualitas mesinna henteu stabil, kualitas mesin henteu luhur, masalah saatos jual tinggi, tapi urang parantos ngembangkeun mangtaun-taun, ayeuna mesin urang stabil sareng kualitas luhur, euweuh masalah sanggeus-diobral.
    Kami pisan profésional produksi dioda mesin laser.Simkuring gaduh tilu handles laser dioda béda.Simkuring gaduh 300w 500W 600W 800W 1000W 1200W 1400W 1600W.

    Kami gaduh laser dioda portabel 808nm + ipl sareng laser dioda 808nm + Nd yag, dioda Vértikal + ipl + laser 980nm sareng dioda + Nd Yag + laser 980nm, sareng dioda + Nd Yag + E-light + laser 980nm + Nd Yagden, sareng dioda E-lampu + RF + laser 980nm, ngan pabrik urang bisa ngalakukeun hal eta di Cina.
    园区


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 操作+报警+监控界面(1) 

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

     

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

     

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    密码+记录保存界面(1)

     

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameter anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

     

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 bulan kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun laser dioda, IPL, ND YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami teu pangiriman perlu?

    A: Saatos mayar urang kudu 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Dupi anjeun nawiskeun latihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo latihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

     

    Q: Naon sertipikat anjeun gaduh?

    A: Urang kudu sagala sertipikat diperlukeun, kaasup FDA, CE Médis, ISO 13485, CE, RoHS, jsb.