Dioda Laser Series

  • Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

    Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

    Multifunctional Laser Treatment Laser Multifungsi milih shr ipl RF Laser Hair Removal ipl Skin Treatment System

    Calakan kakuatan tinggi Diode laser + nd yag laser + E-lampu + RF 4 dina 1 mesin laser multi-fungsi.

    Éta ngagaduhan 10 fungsi sadayana dina 1 mesin!

    Laser hair removal Perawatan jerawat Photo rejuvenation Pemutihan kulit Perawatan urat lancah Perawatan Pigméntasi Panyabutan tato Panyabutan Karbon Peeling Panyabutan Kerut Ngangkat awak

    Téknologi canggih pisan!pausahaan séjén ngan bisa ngalakukeun IPL + mesin Handles séjén, tapi urang tiasa ngalakukeun DIODE + mesin Handles lianna.

  • profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    Equipment Laser Pikeun Pasar Beauty.Mesin panyabutan bulu laser panjang gelombang tripel.Produsén Profesional & Ngalaman Of Laser Rambut Cabut Equipment.OEM Jeung ODM Cooperation.CE Certification.Professional Design.High Cost-Efektif.

  • 808nm dioda laser IPL E-lampu Beauty Equipment pikeun klinik

    808nm dioda laser IPL E-lampu Beauty Equipment pikeun klinik

    Top Sellers 808nm Diode Laser IPL SHR SSR E-light Beauty Equipment Pain Free Permanén Laser Hair Removal Machine pikeun Klinik

    Ieu stasioner dioda laser + IPL 2 dina 1 Mesin, éta boga 2 handles.

    Fungsi: Dioda Laser Hair removal, IPL whitening kulit, IPL photo rejuvenation, IPL acne treatment, SHR super hair removal.

    Dua sistem tiasa dianggo sacara mandiri.

  • 808nm dioda laser E-lampu Beauty EquipmentPermanén Laser Rambut Lengser Mesin

    808nm dioda laser E-lampu Beauty EquipmentPermanén Laser Rambut Lengser Mesin

    Top Sellers 808nm Diode Laser IPL SHR SSR E-light Beauty Equipment Pain Free Permanén Laser Hair Removal Machine pikeun Klinik
    Multifungsi Dioda Laser + IPL 2 di 1 Laser Mesin Panyabutan Bulu
    Profésional 808nm Diode Laser + IPL Mesin Panyabutan Rambut pikeun Klinik Salon
  • Canggih portabel panyabutan tattoo q switched nd yag laser tattoo panyabutan mesin kageulisan

    Canggih portabel panyabutan tattoo q switched nd yag laser tattoo panyabutan mesin kageulisan

    Canggih portabel panyabutan tattoo q switched nd yag laser tattoo panyabutan mesin kageulisan

    panyabutan bulu permanén ku laser dioda 2. rejuvenation kulit ku laser diode 3. Sadaya kelir tattoo na panyabutan pigmentation 4. panyabutan mol 5. Karbon peeling perlakuan

    Laser dioda ngagunakeun téknologi semikonduktor anu ngahasilkeun proyéksi cahaya anu koheren dina jarak anu katingali ku infra red.Éta ngagunakeun sinar cahaya kalayan spéktrum anu sempit pikeun nargétkeun kromofor khusus dina kulit.Dibandingkeun sareng sistem laser anu sanés sapertos Ruby sareng Alexandrite, panjang gelombang laser dioda 800nm ​​nawiskeun tingkat penetrasi anu paling jero sareng nyerep melanin anu unggul.

  • 2 in 1 808nm Diode Laser + Nd Yag Laser Multifungsi dioda laser mesin panyabutan bulu

    2 in 1 808nm Diode Laser + Nd Yag Laser Multifungsi dioda laser mesin panyabutan bulu

    2 in 1 808nm Diode Laser + Nd Yag Laser Multifungsi dioda laser mesin panyabutan bulu

    Mesin kageulisan multifungsi dioda laser + nd yag laser 2 dina 1.

    1 mesin jeung 2 handles, nyertakeun 4 fungsi.

    Cecekelan 1: Dioda Laser pikeun panyabutan bulu na rejuvenation kulit

    cecekelan 2: ND Yag laser Pikeun panyabutan tattoo jeung perlakuan peeling karbon.