OPT SHR Kulit Rejuvenation Laser Rambut Lengser Mesin Laser Lumenis

Katerangan pondok:

PL2C (IPL + SHR 2 handles dina hiji mesin)

Fungsi IPL:

480nm ~ 1200nm: Terapi Jerawat, freckle sareng panyabutan cacad raray.

530nm ~ 1200nm: panyabutan pigmentation, rejuvenation kulit

590nm ~ 1200nm: Perbaikan lesi vaskular, ningkatkeun élastisitas kulit

640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, utamana pikeun panyabutan bulu hideung jeung kasar

690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, hususna keur bulu blond, panyabutan bulu slight tur lemes

Fungsi SHR:

panyabutan bulu super, profésional dina panyabutan bulu

2 handles dina hiji mesin, éta leuwih profésional!


  • merek:TEC DIODA
  • Waktos pangiriman:5 poé gawé sanggeus mayar
  • model:PL2C
  • fungsi:rejuvenation kulit, panyabutan bulu
  • nanganan:cecekelan IPL, cecekelan SHR
  • Garansi:2 taun
  • merek:Stellelaser
  • Sertifikasi:Médis CE, FDA
  • Rincian produk

    Gampang Paké Software

    FAQ

    Tag produk

    Sorotan

    IPL+SHR

    Kalayan 1 mesin, éta nyertakeun 10 fungsi!

    - panyabutan bulu super
    - Pangobatan jerawat
    – Pemutihan kulit
    - Pangobatan urat lancah
    - Pangobatan Pigméntasi
    - Peeling karbon
    - Ngaleungitkeun kerut
    - Ngangkat awak
    补充证书

    Sadaya mesin kami disatujuan ku FDA sareng sertifikasi CE Médis !!!
    Di pasar Cina, ngan ukur sababaraha perusahaan anu tiasa nyayogikeun sertifikasi CE Médis sareng FDA babarengan, henteu langkung ti 10pcs pabrik, éta 100%

    Spésifikasi
    IPL Elight Elos
    SHR
    Sasayogian tanaga
    2000W
    2000W
    Énergi / max
    1-50J/cm2
    1-50J/cm2
    Panjang gelombang
    480/530/590/640/690
    Dibereskeun ku 640nm
    Ukuran spot
    12 * 30mm / 12 * 50mm
    15 * 50 mm
    Durasi pulsa
    1-15ms
    1-15ms
    Interval pulsa
    /
    /
    Frékuénsi
    1-10Hz
    Tingkat cooling
    1-5 tingkat
    Sistim cooling
    Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi
    10 "TFT True Color Touch Screen
    Input listrik
    90-130V, 50/60Hz atanapi 200-260V, 50Hz

     

    Rincian mesin

    Struktur jero pisan lumrah tur unggal garis jelas.Sadaya suku cadang dipasang dina rak logam.
    * Catu daya 2000W pikeun sistem IPL / SHR / E-light / Elos.

    Suku cadang kami nganggo
    * Lampu UK, bar laser AS
    * Tangki cai ageung 8L kalayan monitor tingkat cai
    * 2 saringan cai impor Korea
    * switch merek Schneider
    * 4 Jepang ngimpor kipas ageung + 2 radiator ageung
    * Panganyarna brushless DC pompa cai kalawan lift 15m
    * Pulse switch cai pikeun ngawas aliran cai
    * Dewan stainless steel antara konektor jeung internal

    IPL nanganan Rincian
    IPL

    5 saringan pikeun cecekelan Elight / IPL ieu

    Janten cecekelan ieu tiasa nutupan sadaya fungsi di handap ieu:
    480nm ~ 1200nm: perlakuan jerawat
    530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    590nm ~ 1200nm: whitening kulit, perlakuan pigmén, perlakuan lancah urat
    640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit konéng
    690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit poék

    2 modeu gawé dina cecekelan IPL

    Pilihan kénca nyaéta mode kerja SUPER, pilihan anu leres nyaéta mode kerja IPL.
    Dina modeu kerja super: cahaya emit dina pulsa tunggal ti 1-10 hz.
    Dina mode kerja IPL: cahaya dipancarkeun dina multipulse tina 1-6hz.

     

    SHR cecekelan Rincian

    Dibereskeun sareng saringan 640nm, khususna pikeun Panyabutan Rambut Super.

    Boh cecekelan E-light kami sareng gagang SHR gaduh fitur di handap ieu:
    * Lampu xenon impor Inggris
    * DUA EXTRA Korea saringan cai impor
    * Umur anu luar biasa tina 1,000,000 nembak, sahenteuna 5 kali langkung lami tibatan anu sanés!

     

    panganteur HD

    界面-IPL

    界面-波长选择

    IPL / SHR cecekelan saméméh jeung sanggeus
    临床效果-IPL

    Profil Perusahaan:

    Beijing Tec Diode Technology Co Ltd nyaéta produsén mesin kageulisan ngarah ti Cina anu ngadegkeun
    dina 2010.Produk kami nyertakeun alat-alat kageulisan lengkep sapertos Dioda laser 808nm, Q-switch Nd yag laser, IPL
    SHR E-lampujeung mesin kageulisan multifunctional ngagabungkeun luhurcecekelan.Di Cina, urang pabrik munggaran pikeun ngamimitian
    ngagabungkeun cecekelan laser Dioda jeung cecekelan séjén, urang muka pasar, sabab eta
    hese ngagabungkeun laser Dioda
    nanganan sareng gagang anu sanés, sateuacan 2020, ngan pabrik urang tiasa ngalakukeun Dioda laser 2 in 1,D
    laser ioda 3 dina 1, laser dioda
    4 dina 1. N
    Pasar Cina sababaraha perusahaan tiasa ngalakukeun dioda laser 2 in 1, sapertos Dioda + Nd yag, Diode + Ipl, Tapi
    aranjeunna teu tiasa ngalakukeun dioda
    Mesin 3 dina 1, sapertos dioda + Nd Yag + Ipl, aranjeunna ogé henteu tiasa ngalakukeun dioda 4 in 1 laser, sapertos
    salaku Dioda + Nd Y
    ag + E-lampu + mesin RF,sareng urang tiasa ngalakukeun éta sakitar 11 taun ka pengker, aranjeunna ngan ukur tiasa ngalakukeun dina 2020,
    kualitas mesin maranéhna teu stabil, mesin
    kualitas teu luhur, masalah sanggeus-diobral luhur, tapi urang geus ngembangkeun
    mangtaun-taun, ayeuna mesin kami stabil sareng
    kualitas luhur, euweuh masalah sanggeus-diobral.Kami pisan profésional
    Dioda produksimesin laser.Simkuring gaduh tilu handles laser Dioda béda.Kami gaduh300w 500w 600w
    800W 1000W 1200W
    1400W 1600W.Kami ngagaduhan laser Dioda portabel 808nm + Ipl sareng laser dioda 808nm +
    Nd Yag, dioda nangtung + Ipl
    + laser 980nmsareng Dioda + Nd Yag + laser 980nm, sareng Dioda + Nd Yag + E-light
    + laser 980nm, sarta dioda +
    Nd Yag + E-cahaya + RF + laser 980nm, ngan pabrik urang tiasa ngalakukeun eta di Cina.
    展厅-


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 操作+报警+监控界面(1) 

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

     

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

     

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    密码+记录保存界面(1)

     

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameter anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

     

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 bulan kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun laser dioda, IPL, ND YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami teu pangiriman perlu?

    A: Saatos mayar urang kudu 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di panto klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Dupi anjeun nawiskeun latihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo latihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun latihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

     

    Q: Naon sertipikat anjeun gaduh?

    A: Urang kudu sagala sertipikat diperlukeun, kaasup FDA, CE Médis, ISO 13485, CE, RoHS, jsb.