808nm dioda laser E-lampu Beauty EquipmentPermanén Laser Rambut Lengser Mesin

Katerangan pondok:

Top Sellers 808nm Diode Laser IPL SHR SSR E-light Beauty Equipment Pain Free Permanén Laser Hair Removal Machine pikeun Klinik
Multifungsi Dioda Laser + IPL 2 di 1 Laser Mesin Panyabutan Bulu
Profésional 808nm Diode Laser + IPL Mesin Panyabutan Rambut pikeun Klinik Salon

  • merek:TEC DIODA
  • Waktos pangiriman:5 poé gawé sanggeus mayar
  • model:ADPL2
  • Nomer gagang:2 cecekelan
  • Cecekelan 1:cecekelan laser dioda pikeun panyabutan bulu
  • Cecekelan 2:E-light cecekelan pikeun pengobatan jerawat, poto rejuvenation jsb
  • Sistim cooling:Hawa + Cai + TEC + Cooling Kulit Safir
  • Basa:Langkung ti 10 basa sapertos Inggris, Spanyol, Jerman, Rusia jsb.
  • Garansi:2 taun jaminan, lifespan bébas layanan purna jual
  • Ukuran bungkusan:61 * 65 * 49 cm
  • Sertifikasi:Médis CE, RoSH, EMC, ISO-13485
  • fungsi:Panyabutan bulu gancang, rejuvenation kulit
  • Rincian produk

    Gampang Paké Software

    FAQ

    Tag produk

    dioda+IPL-台式B

     

    Combo Diode Laser Depilation 755 808 1064 + IPL Laser 2 in 1 Mesin

    Upami klien hoyong fungsi panyabutan rambut laser sareng perawatan kulit wajah, modél ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna.

    Kalayan 1 mesin, éta nyertakeun sadaya fungsi di handap ieu:
    1. panyabutan bulu permanén ku laser dioda
    2. rejuvenation kulit ku laser dioda
    3. Jerawat perlakuan ku IPL
    4. rejuvenation kulit ku IPL
    5. pemutihan kulit, perlakuan pigmén, perlakuan urat lancah ku IPL
    6. panyabutan bulu ku perlakuan IPL

    Antarbeungeut Mesin

    界面-Dioda
    界面E-Cahaya
    界面-IPL
    Multifungsi dioda laser + IPL handles spésifikasi, dioda laser cecekelan kalawanAH, BH, CHtilu generasi pikeun pilihan anjeun:

    全球搜A,B,C手具(区别+共同点)
    ND
    Kalayan 1 mesin, éta nyertakeun sadaya fungsi di handap ieu
    1. panyabutan bulu permanén ku laser dioda
    2. rejuvenation kulit ku laser dioda
    3. Jerawat perlakuan ku IPL
    4. rejuvenation kulit ku IPL
    5. pemutihan kulit, perlakuan pigmén, perlakuan urat lancah ku IPL
    6. panyabutan bulu ku perlakuan IPL

    Spésifikasi

    Spésifikasi
    Dioda Laser AH Dioda Laser BH Dioda Laser CH IPL SHR
    Sasayogian tanaga 2400w 2400W-3000W 3000W 2000W
    kakuatan laser 500W 800W-1200W 800W-1200W /
    Énergi / max 1-166J/cm2 Badag Spot: 1-100J / cm2;Spot leutik: 1-166J / cm2 Spot badag: 90J;Tip Tengah: 80J;Ujung irung: 48J 1-50J/cm2
    Panjang gelombang 808nm atanapi Campuran Panjang Gelombang 808nm atanapi Campuran Panjang Gelombang 808nm atanapi Triple Panjang Gelombang 480/530/590/640/690-1200nm
    Ukuran spot 15*15mm+25 * 25 mm 30*15MM+15 * 10 mm 30 * 15mm +15*15mm +Φ 8 mm 15 * 50 mm(12*30mm pilihan)
    Durasi pulsa 10-400ms 10-400ms 10-400ms 1-12ms
    Frékuénsi 1-10Hz
    Tingkat cooling 1-5 tingkat
    Sistim cooling Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Input listrik 90-130V, 50/60Hz atanapi 200-260V, 50Hz
    Garansi 2 taun

    Rincian mesin

    catu daya bebas pikeun tiap sistem.Ieu ogé mastikeun unggal sistem gaduh énergi anu kuat sareng stabil.
    Struktur jero pisan lumrah tur unggal garis jelas.Sadaya suku cadang dipasang dina rak logam.
    * Catu daya 2000W pikeun sistem laser dioda
    * 2000W catu daya pikeun IPL SHR atawa sistem E-lampu
    机器部件图
    Suku cadang kami nganggo
    * Lampu Inggris, bar laser AS
    * Tangki cai ageung 8L kalayan monitor tingkat cai
    * 2 saringan cai impor Korea
    * switch merek Schneider
    * 4 Jepang diimpor fans badag + 2 radiator badag
    * Panganyarna brushless DC pompa cai kalawan lift 15m
    * Pulse switch cai pikeun ngawas aliran cai
    * Dewan stainless steel antara konektor jeung internal
    Gampang Robah Filter Cai.Desain ramah-pamaké:)
    urang boga desain husus kalawan filter cai.Filter cai di luar mesin, henteu kedah muka cangkang mesin, bahkan awéwé salon tiasa ngarobih saringan cai kalayan gampang.

    Nanganan Rincian
    临床效果-Dioda(1)

    Dioda Laser cecekelan: 20 Juta nembak, AS Sumber Laser koheren
    1200W Super Laser Power
    1200W Super kakuatan.
    Sumber laser koheren AS.
    100% bar laser AuSn murni.
    20 Juta nembak super umur.

    3 dina 1 ukuran spot, nyertakeun sakabéh wewengkon perlakuan
    * Tip Awak: kalayan ukuran titik super ageung 15 * 30mm, ningkatkeun efisiensi perawatan sareng ngirangan waktos perawatan.

    * Tip raray: kalayan ukuran titik 15 * 15mm, dianggap ukuran paling klasik pikeun pengobatan daérah raray, sapertos panyabutan rambut sareng panyabutan rambut biwir.
    * Tip Irung: kalayan diaméter 8mm ukuran titik leutik, tip ieu ngajantenkeun panyabutan bulu irung pikeun seueur lalaki sareng awéwé anu ngaganggu rambut irung.
    100% SISTEM DIODA LASER UNIK DI PASAR!

    * Tip pinter 3D, pangakuan calakan
    Kami nganggo téknologi magnét 3D tina 3 tip, anjeun tiasa nempatkeun tip naon waé sareng éta bakal ngakuan tip anu mana anu anjeun pasang teras otomatis masihan parameter anu paling disarankeun pikeun perawatan.Hal ieu ngajadikeun sistem kami gampang pisan dianggo, bahkan pikeun anu ngamimitian!

    * 360 ° super cooling, sabenerna henteu aya rasa nyeri
    Hatur nuhun pikeun desain sambungan husus antara tips jeung cecekelan, urang bisa meunang 360 ° pangaruh cooling super, 100% mastikeun perlakuan henteu aya rasa nyeri.Ngan cooling kuat bisa nyieun perlakuan pikaresepeun.* Layar LED badag, operasi gampang
    Layar LED gedé dina cecekelan urang ogé sorotan.Beda sareng mesin perusahaan anu sanés, layar ieu dina cecekelan kami henteu ngan ukur pikeun nunjukkeun logo anu sederhana atanapi suhu pendinginan anu sederhana.Anu langkung penting, éta ngamungkinkeun teknisi kageulisan ngadalikeun mesin langsung tina layar.

    * Ngawaskeun waktos nyata
    Dina cecekelan urang boga modul husus nu ngalakukeun deteksi real-time suhu cooling jeung énergi kaluaran unggal detik.Ngadalikeun suhu kristal Safir dina konstanta 4 ℃, ogé mastikeun kulit ditangtayungan ogé.

    Samentara éta ogé ngadeteksi status kerja TEC cooler.

    téori gawé

    Laser dioda ngagunakeun téknologi semikonduktor anu ngahasilkeun proyéksi cahaya anu koheren dina jarak anu katingali ku infra red.Éta ngagunakeun sinar cahaya kalayan spéktrum anu sempit pikeun nargétkeun kromofor khusus dina kulit.Dibandingkeun sareng sistem laser anu sanés sapertos Ruby sareng Alexandrite, panjang gelombang laser dioda 800nm ​​nawiskeun tingkat penetrasi anu paling jero sareng nyerep melanin anu unggul.Karakteristik unik ieu ngajantenkeun laser dioda téknologi anu paling cocog pikeun panyabutan rambut laser, ngamungkinkeun parawatan anu aman sareng efektif pikeun sadaya jinis kulit sareng rambut, dina sadaya daérah awak.Laser dioda ngagunakeun prinsip photothermolysis selektif (disingkat SPTL) pikeun nargétkeun kromofor husus dina kulit, biasana mélanin atawa getih.Laser ngaruksak kromofor ku cara selektif manaskeun aranjeunna bari ninggalkeun jaringan sabudeureun teu katatu.Nalika ngarawat rambut anu teu dihoyongkeun, contona, mélanin dina folikel rambut ditargetkeun sareng ruksak anu nyababkeun gangguan pertumbuhan sareng regenerasi rambut.A laser dioda bisa complemented ku téhnologi cooling, atawa métode ngurangan nyeri lianna nu ngaronjatkeun efficacy perlakuan jeung kanyamanan sabar.
    IPL原理

    IPL SHR cecekelan: Super 1 Juta nembak, Lampu UK
    * Lampu xenon impor Inggris
    * Saringan cai impor EXTRA Korea
    * Umur anu luar biasa tina 1,000,000 nembak, sahenteuna 5 kali langkung lami tibatan anu sanés!
    Urang nawiskeun 5 saringan pikeun cecekelan IPL SHR ieu.Janten cecekelan ieu tiasa nutupan sadaya fungsi di handap ieu:

    480nm ~ 1200nm: perlakuan jerawat
    530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    590nm ~ 1200nm: whitening kulit, perlakuan pigmén, perlakuan lancah urat
    640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit konéng
    690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit poék

     
    100% Mastikeun 1 Juta Nembak Super Lifespan!
    Hal anu paling saé pikeun IPL kami nyaéta umurna super panjang 1 juta nembak!Upami anjeun parantos nganggo mesin anu sami anjeun bakal terang
    umur ieu jauh leuwih lila ti batur 300.000 shot atawa 500.000 shot, sumawona sababaraha pausahaan hirupna malah ngan
    100.000 nembak.Kami sacara harfiah ngalakukeun uji umur ieu, janten pikeun ieu kami tiasa ngajamin 100%.

    补充证书

     

     

    TUV Médis CE jeung FDA

    The 2 paling ketat tur teuas pikeun meunangkeun sertipikat ganda mariksa tur mastikeun kualitas mesin jeung kontrol pabrik.Dina sakabeh Cina, teu leuwih ti 10 pausahaan anu boga duanana FDA na Médis CE.

     

    Eupan balik

    临床效果-Dioda(1)

    临床效果-IPL

    展厅-

    园区

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 操作+报警+监控界面(1) 

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

     

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

     

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    密码+记录保存界面(1)

     

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameter anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

     

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 bulan kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun laser dioda, IPL, ND YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami teu pangiriman perlu?

    A: Saatos mayar urang kudu 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Dupi anjeun nawiskeun latihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo latihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

     

    Q: Naon sertipikat anjeun gaduh?

    A: Urang kudu sagala sertipikat diperlukeun, kaasup FDA, CE Médis, ISO 13485, CE, RoHS, jsb.