Tentang Kami

TEC DIODE mangrupikeun produsén alat médis sareng kageulisan R&D internasional, komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa khusus pikeun konsumén global.

Sacara global, urang gaduh tapak suku anu éksténsif.Usaha urang ngalangkungan langkung ti 100 nagara.Kami ngagaduhan 280 karyawan anu damel dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng pamasaran.

tentang Kami

Produk Kami

Urang panalungtikan sarta ngamekarkeun rupa-rupa produk inovatif dina industri kageulisan.
Garis produk kami nyertakeun sistem panyabutan bulu laser dioda, IPL, sistem E-lampu, SHR gancang Sistim panyabutan bulu, Q-switch 532nm 1064nm 1320nm sistem laser, fractional Sistim laser CO2, cryolipolysis sistem slimming, kitu ogé mesin kageulisan multifunctional.

Laser dioda, mesin panyabutan bulu, laser panyabutan bulu permanén,
Dioda + IPL + ND YAG + RF-立式F
dioda+ND YAG-台式D

Produk ngaropéa

Beuki loba konsumén kiwari mikahayang produk ngaropéa anu affordable, tapi masih dijieun pikeun standar profésional sarta dikirimkeun dina ragam timely.Pikeun nyumponan ekspektasi ieu, TEC DIODE ngahasilkeun produk kalayan tingkat kalenturan anu luhur sareng ngatur sadayana prosés tina pesenan, pamekaran, produksi sareng pangiriman.
TEC DIODE geus ditingkatkeun kana métode produksi panganyarna.Hasilna, urang nyata bisa ngaronjatkeun kalenturan jeung speed, sahingga ngaronjatkeun kapuasan customer.

Kapercayaan Urang

Kami narékahan pikeun nyayogikeun alat sareng jasa anu aman sareng efektif ka para nasabah global.Pikeun mastikeun ieu, kami museurkeun kana ningkatkeun cara urang ngalakukeun bisnis;on operasi kalawan transparansi dina sagalana urang ngalakukeun;sareng ngadangukeun pandangan sadaya jalma anu aub dina widang perawatan kageulisan.Ngaliwatan gawé bareng jeung dulur ti tungtung-pamaké pikeun panyadia perawatan kageulisan, tujuan urang pikeun mastikeun yén jalma madhab miboga aksés ka perlakuan inovatif sarta perawatan kageulisan kualitas.
Ieu anu nyababkeun urang sareng ieu anu urang janjikeun.

tentang Kami

Jasa Kami

Kualitas Unggul

TEC DIODE nyiptakeun mangpaat pikeun konsumén jeung pendekatan anyar jeung komitmen lumangsung R&D, inovasi jeung kontrol kualitas.Kami parantos mendakan cara pikeun ningkatkeun produk di seueur daérah.Kalayan gairah pikeun téknologi, kami nyetél standar sareng ngahasilkeun kualitas unggul sareng produk anu dipercaya pikeun konsumén urang.Babarengan konsumén urang, urang tackle loba tantangan nu nyanghareupan urang.

Jasa Saatos Sale

Kasuksésan jangka panjang para nasabah mangrupikeun pondasi sadaya anu urang laksanakeun.Layanan saatos Penjualan global kami sakitar jam.Profésional sareng gairah TEC DIODE saatos jasa Penjualan bakal nganteurkeun jasa anu leres sareng dina waktosna pikeun tantangan téknis sapopoé dina atanapi saluareun jaman garansi.
Iraha jeung dimana wae anjeun