Mesin Beauty Multifunctional

  • mesin kageulisan multifungsi ipl shr ndyag karbon peeling laser

    mesin kageulisan multifungsi ipl shr ndyag karbon peeling laser

    Mesin ieu portabel IPL ditambah mesin Laser Nd Yag, éta ngagaduhan dua gagang: cecekelan IPL sareng cecekelan Nd Yag Laser.

    Pikeun fungsi cecekelan IPL: Perawatan Jerawat, Pemutihan Kulit, Peremajaan Poto, sareng Panyabutan Rambut.

    Pikeun fungsi cecekelan Nd Yag: Ngaleungitkeun Tato, Perawatan Pigméntasi, sareng Peeling Karbon.

    Dua sistem tiasa dianggo sacara mandiri.

    Ngagunakeun Air + Cai + TEC + Sapphrie Sistim cooling pikeun cooling.

    1. panyabutan bulu permanén.
    2. Pangobatan Pigmentasi (Panyabutan Bintik, panyabutan cacar, panyabutan freckle).
    3. Rejuvenation kulit (Tighten kulit, panyabutan wrinkles halus, whiten kulit).
    4. Pangobatan Jerawat.
    5. Terapi Vascular.
    6.ngahapus tato
    7.peeling karbon

  • Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

    Multifunctional Laser milih shr ipl RF Laser Rambut Lengser Perawatan Kulit

    Multifunctional Laser Treatment Laser Multifungsi milih shr ipl RF Laser Hair Removal ipl Skin Treatment System

    Calakan kakuatan tinggi Diode laser + nd yag laser + E-lampu + RF 4 dina 1 mesin laser multi-fungsi.

    Éta ngagaduhan 10 fungsi sadayana dina 1 mesin!

    Laser hair removal Perawatan jerawat Photo rejuvenation Pemutihan kulit Perawatan urat lancah Perawatan Pigméntasi Panyabutan tato Panyabutan Karbon Peeling Panyabutan Kerut Ngangkat awak

    Téknologi canggih pisan!pausahaan séjén ngan bisa ngalakukeun IPL + mesin Handles séjén, tapi urang tiasa ngalakukeun DIODE + mesin Handles lianna.

  • profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    profésional multifungsi dioda laser ipl shr opt nd yag laser mesin panyabutan bulu pikeun klinik salon

    Equipment Laser Pikeun Pasar Beauty.Mesin panyabutan bulu laser panjang gelombang tripel.Produsén Profesional & Ngalaman Of Laser Rambut Cabut Equipment.OEM Jeung ODM Cooperation.CE Certification.Professional Design.High Cost-Efektif.

  • 808nm dioda laser IPL E-lampu Beauty Equipment pikeun klinik

    808nm dioda laser IPL E-lampu Beauty Equipment pikeun klinik

    Top Sellers 808nm Diode Laser IPL SHR SSR E-light Beauty Equipment Pain Free Permanén Laser Hair Removal Machine pikeun Klinik

    Ieu stasioner dioda laser + IPL 2 dina 1 Mesin, éta boga 2 handles.

    Fungsi: Dioda Laser Hair removal, IPL whitening kulit, IPL photo rejuvenation, IPL acne treatment, SHR super hair removal.

    Dua sistem tiasa dianggo sacara mandiri.

  • OPT SHR Kulit Rejuvenation Laser Rambut Lengser Mesin Laser Lumenis

    OPT SHR Kulit Rejuvenation Laser Rambut Lengser Mesin Laser Lumenis

    PL2C (IPL + SHR 2 handles dina hiji mesin)

    Fungsi IPL:

    480nm ~ 1200nm: Terapi Jerawat, freckle sareng panyabutan cacad raray.

    530nm ~ 1200nm: panyabutan pigmentation, rejuvenation kulit

    590nm ~ 1200nm: Perbaikan lesi vaskular, ningkatkeun élastisitas kulit

    640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, utamana pikeun panyabutan bulu hideung jeung kasar

    690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, hususna keur bulu blond, panyabutan bulu slight tur lemes

    Fungsi SHR:

    panyabutan bulu super, profésional dina panyabutan bulu

    2 handles dina hiji mesin, éta leuwih profésional!

  • Ipl Shr Mesin Kulit Rejuvenation nd YAG nanganan mesin panyabutan tattoo

    Ipl Shr Mesin Kulit Rejuvenation nd YAG nanganan mesin panyabutan tattoo

    PL2C (IPL + ND YAG 2 HANDLE DINA HIJI MESIN) IPL HANDLE: 480nm ~ 1200nm: Terapi Jerawat, bintik sareng panyabutan cacad raray.530nm ~ 1200nm: panyabutan pigméntasi, rejuvenation kulit 590nm ~ 1200nm: perbaikan lesions Vascular, ningkatkeun élastisitas kulit 640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, utamana pikeun panyabutan bulu hideung jeung kasar 690nm ~ 1200nm bulu: removals bulu, utamana bulu na removal ngahapus ND YAG HADNLE: 532: Ngahapus Tato Warna 1064: Ngahapus Tato Gelap & Jamur Kuku 1320: Mesin Multifungsi Peeling Karbon, langkung merenah!

  • Dioda Laser + IPL SHR E-lampu OPT + 980nm Laser

    Dioda Laser + IPL SHR E-lampu OPT + 980nm Laser

    TEC DIODE Téhnologi

    Dioda Laser + IPL + 980nm Laser 3 dina 1 mesin

    Fungsi: Laser hair removal, Jerawat treatment, Photo rejuvenation, Kulit whitening, Spider véna treatment, Pigmentation treatment, Tattoo removal, Carbon peeling, Wrinkle rejuvenation, Body lifting, Vascular removal.

    Urang nawiskeun 3 cecekelan laser dioda béda pikeun pilihan.

  • 2022 permanén 360 magneto 3 dina 1 rf E-light shr nd yag mesin panyabutan bulu laser

    2022 permanén 360 magneto 3 dina 1 rf E-light shr nd yag mesin panyabutan bulu laser

    PL3C

    E-lampu cecekelan: rejuvenation kulit, panyabutan bulu

    Nd yag cecekelan: ngaleupaskeun tato, peeling karbon

    RF cecekelan: panyabutan wrinkle, raray ngangkat

    mesin ieu 3 handles dina hiji mesin, éta mesin leuwih merenah tur mangpaat.

    mesin ieu ogé boga sistem rental jeung sistem monitor, éta pisan unik tur mangpaat pikeun agén jeung salons

  • Boneka hideung / SHR OPT / RF / Elight / ND yag laser RF multifungsi

    Boneka hideung / SHR OPT / RF / Elight / ND yag laser RF multifungsi

    Mesin PL4 (shr + e-light + ndyag + rf, 4 gagang dina hiji mesin)

    Fungsi cecekelan SHR: profésional dina mesin panyabutan bulu

    E-lampu cecekelan: rejuvenation kulit

    Nd yag: ngaleupaskeun tato, peeling karbon

    rf: ngangkat raray

    umur mesin ieu 5 ~ 7 taun, teu aya masalah.

    unggal cecekelan , unggal seperate lifespan, 4 handles anu seperate.

     

  • IPL OPT SHR SSR Elight Laser Mesin panyabutan bulu

    IPL OPT SHR SSR Elight Laser Mesin panyabutan bulu

    Ieu mangrupikeun mesin IPL ditambah SHR portabel, éta ngagaduhan dua gagang: cecekelan IPL sareng cecekelan SHR.

    Fungsi: pemutihan kulit IPL, rejuvenation poto IPL, panyabutan bulu IPL.Perlakuan jerawat IPL sareng panyabutan bulu super SHR.

    Urang make lampu UK pikeun IPL na SHR handles, lifespan super lila 1 juta nembak.

    1. panyabutan bulu permanén.
    2. Pangobatan Pigmentasi (Panyabutan Bintik, panyabutan cacar, panyabutan freckle).
    3. Rejuvenation kulit (Tighten kulit, panyabutan wrinkles halus, whiten kulit).
    4. Pangobatan Jerawat.
    5. Terapi Vascular.

    1.Kaluaran kulit sapertos kutil.jsb
    2. panyabutan tapak tatu jerawat
    3. panyabutan Winkle jeung tightening kulit
    4. renewing kulit jeung resurfacing
    5. Tatu lemes sapertos tatu bedah, kaduruk, stretch mark.jsb
    6. perlakuan heunceut: tightening heunceut, heunceut anti sepuh

  • Dioda Laser + 980nm Laser 2 di 1 Multi-fucnitonal Laser Mesin

    Dioda Laser + 980nm Laser 2 di 1 Multi-fucnitonal Laser Mesin

    TEC DIODE Téhnologi Dioda Laser + 980nm laser 2 dina 1 mesin

    Fungsi: Panyabutan Bulu, Whitening Kulit, sarta Panyabutan Vascular.

    Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan anu tiasa ngalakukeun laser dioda ditambah laser 980nm.

    Simkuring gaduh tilu jenis dioda laser handles pikeun pilihan.

  • 808nm dioda laser E-lampu Beauty EquipmentPermanén Laser Rambut Lengser Mesin

    808nm dioda laser E-lampu Beauty EquipmentPermanén Laser Rambut Lengser Mesin

    Top Sellers 808nm Diode Laser IPL SHR SSR E-light Beauty Equipment Pain Free Permanén Laser Hair Removal Machine pikeun Klinik
    Multifungsi Dioda Laser + IPL 2 di 1 Laser Mesin Panyabutan Bulu
    Profésional 808nm Diode Laser + IPL Mesin Panyabutan Rambut pikeun Klinik Salon
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2