2022 permanén 360 magneto 3 dina 1 rf E-light shr nd yag mesin panyabutan bulu laser

Katerangan pondok:

PL3C

E-lampu cecekelan: rejuvenation kulit, panyabutan bulu

Nd yag cecekelan: ngaleupaskeun tato, peeling karbon

RF cecekelan: panyabutan wrinkle, raray ngangkat

mesin ieu 3 handles dina hiji mesin, éta mesin leuwih merenah tur mangpaat.

mesin ieu ogé boga sistem rental jeung sistem monitor, éta pisan unik tur mangpaat pikeun agén jeung salons


  • merek:TEC DIODA
  • Waktos pangiriman:5 poé gawé sanggeus mayar
  • model:PL3C
  • Cecekelan 1:E-lampu cecekelan
  • Cecekelan 2:ND Yag laser cecekelan
  • Cecekelan 3:RF cecekelan
  • Garansi:2 taun
  • Sertifikasi:Médis CE, FDA
  • Rincian produk

    Gampang Paké Software

    FAQ

    Tag produk

    Sorotan

    PL3C

    Paling canggih 3 dina 1 Laser.

    Kalayan 1 mesin, éta nyertakeun 10 fungsi!

    - panyabutan bulu Super
    - Pangobatan jerawat
    - Poto rejuvenation
    - pemutihan kulit
    - Pangobatan urat lancah
    - Pangobatan Pigméntasi
    - Ngaleungitkeun tato
    - Peeling karbon
    - Ngaleungitkeun kerut
    - Ngangkat awak
    补充证书

    Sadaya mesin kami disatujuan ku FDA sareng sertifikasi CE Médis !!!

    Di pasar Cina, ngan ukur sababaraha perusahaan anu tiasa nyayogikeun sertifikasi CE Médis sareng FDA babarengan, henteu langkung ti 10pcs pabrik, éta 100%

    Spésifikasi

    Spésifikasi
    Elight Elos
    Nd: Yag Laser
    RF
    Sasayogian tanaga
    2000W
    500W
    /
    Énergi / max
    1-50J/cm2
    1000mJ
    1-100W
    Panjang gelombang
    480/530/590/640/690
    532/1064/1320nm
    /
    Ukuran spot
    12 * 30mm / 15 * 50mm
    6 mm
    20/28/35mm
    Durasi pulsa
    1-15ms
    10ns-20ns
    /
    Interval pulsa
    /
    /
    0-3000ms
    Frékuénsi
    1-10Hz
    Tingkat cooling
    1-5 tingkat
    Sistim cooling
    Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi
    10 "TFT True Color Touch Screen
    Input listrik
    90-130V, 50/60Hz atanapi 200-260V, 50Hz

     

    Rincian mesin

    catu daya bebas pikeun tiap sistem.Ieu ogé mastikeun unggal sistem gaduh énergi anu kuat sareng stabil.

    Struktur jero pisan lumrah tur unggal garis jelas.Sadaya suku cadang dipasang dina rak logam.
    * 2000W catu daya pikeun E-lampu / sistem Elos.
    * Catu daya 2000W pikeun sistem SHR.
    * Catu daya 500W pikeun sistem laser ND yag
    * Catu daya 100W pikeun sistem RF

    机器部件图

    Suku cadang kami nganggo
    * Lampu Inggris, bar laser AS
    * Tangki cai ageung 8L kalayan monitor tingkat cai
    * 2 saringan cai impor Korea
    * switch merek Schneider
    * 4 Jepang ngimpor kipas ageung + 2 radiator ageung
    * Panganyarna brushless DC pompa cai kalawan lift 15m
    * Pulse switch cai pikeun ngawas aliran cai
    * Dewan stainless steel antara konektor jeung internal

    Nanganan Rincian
    IPL
    IPL / E-cahaya cecekelan: 5 Filter panutup Sadaya

    Kami nawiskeun 5 saringan pikeun cecekelan Elight ieu.Janten cecekelan ieu tiasa nutupan sadaya fungsi di handap ieu:
    * 480nm ~ 1200nm: perlakuan jerawat
    * 530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    * 590nm ~ 1200nm: whitening kulit, perlakuan pigmén, perlakuan lancah urat
    * 640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit konéng
    * 690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit poék

    ND Yag Laser cecekelan: 3 Juta nembak, Lampu UK
    * Umur super panjang 3 juta nembak, sahenteuna 5-10 kali langkung lami tibatan anu sanés!
    * lampu xenon UK + Φ6 rod
    * Ukuran titik badag tur buleud, kaluaran énergi pisan seragam

    ND

     Kami nawiskeun 3 tip pikeun nutupan sadaya kabutuhan palanggan.
    * 532nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles, tato halis, gagal garis panon tattoo, tattoo , garis biwir, pigmén, telangiectasia dina deet beureum, coklat jeung pink jeung sajabana.
    * 1064nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles sarta titik coklat konéng, tattoo halis, gagal garis panon tattoo, tato, Birthmark na Nevus of Ota, pigmentation jeung titik umur, nevus hideung jeung bulao, beureum Scarlet, kopi jero tur jsb warna jero.
    * 1320nmpanjang gelombang: ngaleutikan panyabutan pori, panyabutan poblackhead, tightening kulit jeung whitening, rejuvenation kulit, ngaleupaskeun wrinkle.

     

    RF cecekelan: nembak taya

    RF

    3 Tips perlakuan pikeun wewengkon béda:
    * Leutik (21mm): pikeun pengobatan buleud panon
    * Tengah (27mm): pikeun pengobatan raray
    * Badag (36mm): pikeun pengobatan awak

    RF-ngangkat tightening kulit mangrupakeun perlakuan modern dumasar kana gelombang radio.Ieu aman tur éféktif jeung
    teu merlukeun downtime.Pasén bisa ningali tightening kulit langsung saatos perlakuan.Kalayan perawatan kulit anu leres, hasilna tiasa salami dua dugi ka tilu taun.

    panganteur HD

    界面-IPL
    界面-波长选择
    界面-Switch
    界面-RF

     

    cecekelan IPL saméméh jeung sanggeus

    临床效果-IPL

     

    Nd yag laser cecekelan saméméh jeung sanggeus
    临床效果-ND

     

    RF cecekelan saméméh jeung sanggeus
    临床效果-RF

    Profil Perusahaan:

    Beijing Tec Diode Technology Co Ltd nyaéta produsén mesin kageulisan ngarah ti Cina anu ngadegkeun
    dina 2010.Produts kami nyertakeun peralatan kageulisan lengkep sapertos Dioda laser 808nm, Q-switch Nd yag laser, IPL
    SHR E-lampujeung mesin kageulisan multifunctional ngagabungkeun luhur handles.abdin Cina, kami pabrik munggaran pikeun ngamimitian
    ngagabungkeun cecekelan laser dioda jeung cecekelan séjén, urang muka pasar, sabab etahese ngagabungkeun laser Dioda
    cecekelan kalawan handles sejen, saméméh 2020, ngan pabrik urang tiasa ngalakukeun dioda laser 2 di 1, Dlaser ioda 3in1, laser dioda
    4 dina 1. NPasar Cina sababaraha perusahaan tiasa ngalakukeun Dioda laser 2 in 1, sapertos dioda + Nd yag, Diode + ipl, tapi aranjeunna
    teu bisa ngalakukeunMesin dioda 3 dina 1, sapertos Dioda + Nd yag + Ipl, aranjeunna ogé henteu tiasa ngalakukeun Dioda 4 in 1 laser, sapertos Dioda
    + Ndyag + E-lampu + mesin RFsareng urang tiasa ngalakukeun éta sakitar 11 taun ka pengker, aranjeunna ngan ukur tiasa ngalakukeun dina 2020, mesinna
    kualitas teu stabil, mesinkualitas teu luhur, sanggeus-diobral masalah tinggi, tapi urang geus developent mangtaun-taun,
    ayeuna mesin kami stabil sartakualitas luhur, euweuh masalah sanggeus-diobral.Kami dioda produksi pisan profésional
    mesin laser.Simkuring gaduh tilu handles laser Dioda béda.Kami gaduh300W 500W 600W 800W 1000W 1200W
    1400W 1600W.Kami ngagaduhan laser Dioda portabel 808nm + Ipl sareng laser Dioda 808nm + Nd yag, Dioda nangtung +
    Ipl + laser 980nmsareng Dioda + Nd Yag + laser 980nm, sareng Dioda + Nd Yag + E-light + laser 980nm, sareng Dioda
    + Nd Yag + E-cahaya + RF + laser 980nm, ngan pabrik urang tiasa ngalakukeun eta di Cina.
    展厅-

    Patarosan gancang ngeunaan IPL&SHR

    Kumaha gawéna photodepilation lampu pulsed?

    Melanin nyaéta pigmén anu méré warna kana sél rambut.Salila pengobatan photodepilation, melanin tina bulu, metot pos lampu pulsed tur nungtun kana akar.Sakali aya, lampu pulsed ngancurkeun follicle tumuwuhna bulu.

    Sabaraha sesi photoepilation diperlukeun?

    Ieu patarosan hésé pisan ngajawab.Aya bédana pikeun perawatan raray sareng awak.
    Dina perlakuan photodepilation pikeun awak, hasil anu saé dicandak antara sesi ka-6 sareng ka-8, kalayan ngaleungitkeun kira-kira 95% rambut tina daérah anu dirawat.Pikeun perawatan wajah, anjeun biasana peryogi sababaraha sesi deui.Tapi urang henteu kedah hilap yén awak unggal jalma béda-béda sareng bakal ngabales dina cara anu béda pikeun perlakuan photodepilation.Sababaraha urang meta gancang sarta ngaleungitkeun bulu dina sababaraha sesi.Malah jalma anu sami tiasa nampilkeun hasil anu béda-béda gumantung kana daérah awak.Anjeun bisa jadi ngalakukeun photodepilation dina kelek jeung di palangkangan, sarta ngalengkepan perlakuan kelek dina 6 sesi bari di palangkangan anjeun bakal butuh 8 sesi.

    Sabaraha lami sési photoepilation?

    Sesi perlakuan photodepilation nyokot antara 15 menit jeung 2 jam nurutkeun wewengkon nu bakal depilated.

    Kumaha sési photoepilation lumangsung?

    Téhnik motong bulu wewengkon nu bakal diolah kalawan gillette (klien bisa ngalakukeun operasi ieu sorangan saméméh datangna téhnik urang lamun manehna hayang).
    Téhnik teras bakal nempatkeun gél pelindung dina daérah éta, sareng ngalaksanakeun nembak cahaya anu pulsa.
    Tungtungna, anjeun bakal nempatkeun minyak perlakuan di wewengkon dirawat.
    Téhnik bakal sasuai sareng sadaya kaayaan higienis anu dipikabutuh pikeun jinis perlakuan ieu.Éta bakal ditangtayungan ku sarung tangan sareng gelas khusus (sareng palanggan).Kabéh consumables téh disposable sarta dipaké ngan sakali.

    Sabaraha lami urang kedah ngantosan antara dua sesi photoepilation?

    Disarankeun sahenteuna 20 dinten sabab ieu mangrupikeun periode waktos anu pas pikeun sadaya rambut anu henteu acan dileungitkeun tumbuh deui.

    Naon daérah anu paling ditéang pikeun photodepilation?

    Wewengkon anu paling ditéang pikeun photodepilation, dina kasus awéwé, nyaéta kelek, palangkangan, fluff sareng pertengahan suku.
    Dina kasus lalaki, tonggongna nyaéta taktak sareng dada.

    Jenis perawatan anu kedah dilaksanakeun sateuacan perlakuan photodepilation?

    Sateuacan ngawitan perlakuan photodepilation, Anjeun kudu eureun nyoplokkeun bulu ngaliwatan pinset atawa lilin.
    Hindarkeun paparan panonpoé saminggu sateuacan perlakuan supados aya kontras anu langkung ageung antara warna kulit sareng warna rambut sareng henteu kéngingkeun panonpoé salami dua minggu ka hareup.

    Naha aya waktos anu langkung saé pikeun ngalakukeun perlakuan photoepilation?

    Leres, disarankeun yén perlakuan photodepilation dimimitian dina usum gugur, sabab dina usum tiis paparan langsung ka panonpoé dikirangan.Salila usum panas, jenis ieu perlakuan janten teu mungkin pikeun jalma anu cinta ka pantai na soak nepi panonpoé.

    Naha klien ngalaman nyeri dina sési photoepilation?

    Aya bites slight nu pakait jeung karuksakan akar bulu ku Lampu Pulsed, tapi hiji teu bisa leres nyarita nyeri.
    Naha aya wewengkon awak dimana perlakuan photodepilation teu bisa dipigawé?
    Sakabéh wewengkon awak bisa diolah iwal wewengkon sirkular sabudeureun panon jeung wewengkon intim.
    Wewengkon anu nganggo tato ogé langkung hipu.

    Naon contraindications tina photodepilation?

    Aranjeunna teu tiasa ngalakukeun perlakuan photodepilation pikeun lampu pulsed:
    - Jalma anu ngagaduhan atanapi ngagaduhan kanker atanapi nuju kémoterapi atanapi terapi radiasi,
    - Jalma anu nyandak pangobatan sensitipitas poto (Roacutane, pangobatan tiroid, sababaraha antibiotik)
    - ibu hamil sareng lactating,
    - Jalma kalawan prostheses logam dina awak,
    - Jalma jeung kasakit serius kayaning diabetes, epilepsy, lupus, kasakit cardiovascular, kasakit kulit akut (éksim psóriasis), tatu muka jeung / atawa penyembuhan.

    Naon SHR?

    SHR nangtung pikeun Super Hair Removal, téknologi panyabutan rambut permanén anu suksés.Sistim nu ngagabungkeun téhnologi lampu pulsed kalawan sistem firing dimodernisasi tur refurbished.Téknologi SHR ngagunakeun bacaan melanin ngan sawaréh (50%) sareng ogé ngagunakeun kulit salaku kromofor pikeun ngangkut énergi ka folikel rambut.Panaliti nunjukkeun yén prosés pemanasan anu langkung laun sareng langkung lami langkung efektif pikeun panyabutan rambut tibatan tingkat énergi anu luhur sareng pondok.Lamun maké mesin jeung téhnologi SHR sirah ngaliwatan sababaraha kali ngaliwatan wewengkon anu sarua pikeun dicukur.Dina unggal petikan, Joules énergi-rendah sareng tingkat pengulangan anu luhur (dugi ka 10 Hz, nyaéta 10 kali per detik) dilaksanakeun tibatan nganggo metode IPL tradisional kalayan pulsa inténsitas tinggi anu sederhana.Mélanin rambut ogé jaringan sél stém dipanaskeun dina laju anu laun dina jangka waktu kira-kira 90 detik sareng dina suhu anu nyaman 45Â ° C. SHR Téhnologi ngamungkinkeun pengobatan rambut pirang sareng sabagéan ogé. buuk bodas, sabab pigmén bulu téh sekundér.SHR bener-bener ngagambarkeun terobosan dina panyabutan rambut permanén.Pangobatanna langkung pikaresepeun, henteu aya rasa nyeri, tibatan sistem IPL konvensional sareng kulitna langkung dilindungi.

    Apa keunggulan SHR?

    Pangobatanna langkung nyaman sareng henteu aya rasa nyeri sareng kulit langkung kajaga tibatan metode tradisional anu ngamungkinkeun paparan panonpoé sareng angkat ka pantai.

    Kumaha rupa-rupa jinis kulit ngaréspon kana SHR?

    Kulit anu hampang sareng rambut poék ngaréspon saé kana perlakuan.Sanajan kitu, SHR Téhnologi ngamungkinkeun kasuksésan perlakuan manjangkeun ka kulit darker jeung bulu thinner tur blonder.

    Naon anu dirasakeun ku klien salami perawatan?

    Perlakuan sareng SHR ampir henteu aya rasa nyeri tibatan perlakuan sareng alat IPL konvensional.Di wewengkon dénsitas bulu kuat impulses lampu jadi leuwih nyaman ti jeung IPL.

    Daérah naon waé anu tiasa dirawat?

    Bagian mana waé awak tiasa dirawat.

    Sabaraha pangobatan anu diperyogikeun?

    Sajauh ieu, rambut kedah dirawat salami fase kamekaran (20% -30%).
    SHR ngamungkinkeun pengobatan sél stém dina fase anagen sareng telogén.
    Tapi sakumaha siklus tumuwuhna bulu beda-beda ti jalma ka jalma eta diperkirakeun yén approx.8 perlakuan.
    Sabaraha interval waktu antara perlakuan?
    Ti 4 nepi ka 6 minggu.

    Sabaraha lami perlakuan?

    Gumantung kana ukuran wewengkon nu keur dirawat, waktu bakal rupa-rupa antara 15 nepi ka 30 menit pikeun raray sarta ngeunaan 1 jam pikeun duanana suku.



  • saméméhna:
  • Teras:

  • 操作+报警+监控界面(1) 

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

     

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

     

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    密码+记录保存界面(1)

     

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameter anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

     

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 bulan kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun laser dioda, IPL, ND YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami teu pangiriman perlu?

    A: Saatos mayar urang kudu 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Dupi anjeun nawiskeun latihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo latihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

     

    Q: Naon sertipikat anjeun gaduh?

    A: Urang kudu sagala sertipikat diperlukeun, kaasup FDA, CE Médis, ISO 13485, CE, RoHS, jsb.