Warta

  • Dioda Laser 980nm berpungsi khususna dina urat lancah, kemerahan, panyabutan rosacea

    Dioda Laser 980nm berpungsi khususna dina urat lancah, kemerahan, panyabutan rosacea

    Dioda Laser 980nm berpungsi khususna dina urat lancah, kemerahan, panyabutan rosacea.Laser 980nm nyaéta spéktrum nyerep optimum sél vaskular Porphyrin.Sél vaskular nyerep laser énergi tinggi tina panjang gelombang 980nm, solidification lumangsung, sarta tungtungna dissipated.Our 980nm bisa pencét gajih ...
    Maca deui
  • Upami anggaran anjeun henteu cekap, tapi anjeun peryogi seueur fungsi, kumaha milih?

    Upami anggaran anjeun henteu cekap, tapi anjeun peryogi seueur fungsi, kumaha milih?

    Sacara umum, mesin 4in1 kedah hargana leuwih ti $ 6000 sahenteuna, urang sadayana terang yén éta téh 4 handles dina hiji mesin.1. panyabutan bulu permanén ku dioda laser cecekelan 2. Jerawat Treatment ku IPL cecekelan 3. Vascular Treatment ku cecekelan IPL 4. Pigmén Treatment ku cecekelan IPL 5. Depilation Kulit adil ku IPL ...
    Maca deui
  • Sadaya mesin kami dilengkepan ku opat sistem: Sistem Pangimeutan

    Sadaya mesin kami dilengkepan ku opat sistem: Sistem Pangimeutan

    Sadaya mesin kami dilengkepan ku opat sistem: Sistem Pangimeutan, Sistem Nyéwa, Sistem Ngahemat Rékam Perawatan sareng Sistem Alarming anu ngajantenkeun mesin urang langkung cerdas sareng efektif.Aya dua sistem unik anu ngan dipiboga ku urang: Sistem Monitoring sareng Sistem Nyéwa.Anu mimiti, dina monitor ...
    Maca deui
  • Deposit atanapi pembayaran pinuh?Métode mana anu langkung nguntungkeun pikeun anu mésér?

    Deposit atanapi pembayaran pinuh?Métode mana anu langkung nguntungkeun pikeun anu mésér?

    Mangpaat deposit 1: Tetep harga low: Kadang-kadang pabrik bakal ngalakukeun sababaraha promosi, kayaning diskon $100, diskon $200 jeung saterusna.Tangtu diskon ieu boga hiji tanggal béakna, jadi deposit bisa rangkep tetep diskon.Teras anjeun tiasa nampi harga anu langkung handap tibatan normal ...
    Maca deui
  • Beijing STELLE laser Wangun anyar 4 Generasi dioda laser cecekelan

    Beijing STELLE laser Wangun anyar 4 Generasi dioda laser cecekelan

    The 4 Generation Diode Laser cecekelan kami ogé nelepon deui D cecekelan.Ieu mangrupikeun mesin Laser Dioda Bentuk Anyar kami!Generasi kaopat yén cecekelan D langkung gampang, langkung gancang, langkung mirah.Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun salon!cecekelan D kami pisan calakan yén layar LED on cecekelan.Dasarna...
    Maca deui
  • Kawijakan preferensial pikeun agén!

    Kawijakan preferensial pikeun agén!

    Pikeun distributor, anjeun bakal nampi harga anu saé sareng kado asesoris!Harga: Kami gaduh harga bulk, upami anjeun mésér 5 set, hargana pasti langkung handap tina 1 set.Upami anjeun ngagaleuh 10 unit, hargana pasti langkung handap tina 5 unit.Upami anjeun ngagaleuh 20 unit, hargana pasti langkung handap tina 10 ...
    Maca deui
  • Beijing STELLE LASER Klasik 3rd Generation dioda laser cecekelan

    Beijing STELLE LASER Klasik 3rd Generation dioda laser cecekelan

    Cecekelan Laser Dioda Generasi ka-3 kami ogé nyebat éta cecekelan C.Aya layar LED dina cecekelan, Dasarna sagalana dina layar mesin bakal dipintonkeun dina cecekelan ieu.Leuwih merenah pikeun ngaluyukeun parameter salila perlakuan.Jeung cecekelan C boga 3 tips ukuran béda tip irung:Φ8mm;kanyataan...
    Maca deui
  • Naon anu nutupan jaminan kami?Naon teu kaasup?

    Naon anu nutupan jaminan kami?Naon teu kaasup?

    Perusahaan Beijing Tecdiode Téhnologi Co nyandak jaminan kualitas sarta sistem pangropéa lifelong pikeun equipments na dijual, periode garansi nyaeta 12 months.If alat-alat nu kaluar gawé dina kaayaan maké normal, pausahaan Beijing Tecdiode Téhnologi Co.Ltd. diidentifikasi, éta ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngajaga mesin anjeun ogé?Dioda laser 20 juta nembak, IPL 1 juta nembak, kumaha atuh eta?

    Kumaha carana ngajaga mesin anjeun ogé?Dioda laser 20 juta nembak, IPL 1 juta nembak, kumaha atuh eta?

    1: sababaraha klien bakal ngawartoskeun kuring nu IPL cecekelan boga sababaraha titik hideung, euweuh urusan kumaha anjeun ngusap kaluar, masih boga titik hideung dina.Mangga tingali gambar ieu sababaraha titik hideung di dinya, lila teu bisa miceun eta.Dear, naha anjeun nyumponan sababaraha masalah anu nyababkeun anjeun kasulitan, henteu terang kumaha ngabéréskeunana?Di dieu, s...
    Maca deui
  • PROFESIONAL PRODUKSI CO2 FRACTIONAL laser

    PROFESIONAL PRODUKSI CO2 FRACTIONAL laser

    CO2 Fractional Laser kami boga tilu syestems: Sistim fractional, Sistim motong, Sistim Gynecology.Anjeun gaduh dua pilihan: a.Sistem pecahan + sistem motong + sistem Ginekologi.b.Sistem fractional + sistem motong Fungsi CO2 Fractional Laser kami kieu.Laser fractional mangrupikeun pangaruh ...
    Maca deui
  • Mesin laser dioda anjeun nyata 1200w?nyata 3 panjang gelombang? Atawa ngan 600w 808nm diode mesin laser?

    Mesin laser dioda anjeun nyata 1200w?nyata 3 panjang gelombang? Atawa ngan 600w 808nm diode mesin laser?

    Teras kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha nangtoskeun watt sareng kumaha nangtoskeun panjang gelombang ①:Punten tingali gambar ieu sareng cacah bar, sabaraha watt dina ide anjeun?Leres, éta 12 bar, tapi éta 1200w atanapi 600w dina ide anjeun?Ayeuna hayu atuh bagikeun anwser, éta nyata 1200 watt, sabab éta 100w / bar, 12bar * 100w = ...
    Maca deui
  • PRINSIP PERAWATAN Nd.YAG

    PRINSIP PERAWATAN Nd.YAG

    Dasar téoritis pikeun perlakuan laser pigmentation kulit jeung kageulisan laser teh "selektif photothermolysis" téori diajukeun ku Dr Anderson RR.sareng Parrish JA.di Amérika Serikat dina 1983. Selektif photothermolysis nyaéta nyerep selektif énergi laser ku spésifikasi tangtu ...
    Maca deui