Ipl Shr Mesin Kulit Rejuvenation nd YAG nanganan mesin panyabutan tattoo

Katerangan pondok:

PL2C (IPL + ND YAG 2 HANDLE DINA HIJI MESIN) IPL HANDLE: 480nm ~ 1200nm: Terapi Jerawat, bintik sareng panyabutan cacad raray.530nm ~ 1200nm: panyabutan pigméntasi, rejuvenation kulit 590nm ~ 1200nm: perbaikan lesions Vascular, ningkatkeun élastisitas kulit 640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, utamana pikeun panyabutan bulu hideung jeung kasar 690nm ~ 1200nm bulu: removals bulu, utamana bulu na removal ngahapus ND YAG HADNLE: 532: Ngahapus Tato Warna 1064: Ngahapus Tato Gelap & Jamur Kuku 1320: Mesin Multifungsi Peeling Karbon, langkung merenah!


  • merek:TEC DIODA
  • Waktos pangiriman:5 poé gawé sanggeus mayar
  • model:PL2C
  • panangan 1:IPL
  • panangan 2:ndyag
  • fungsi:rejuvenation kulit, ngaleupaskeun tato
  • Garansi:2 taun
  • Sertifikasi:Médis CE, FDA
  • Rincian produk

    Gampang Paké Software

    FAQ

    Tag produk

    IPL SHR + ND YAG laser 2 handles dina hiji mesin

    IPL+ND

    FUNGSI MESIN:

    FUNGSI HANDLE IPL:* 480nm ~ 1200nm: Terapi Jerawat, freckle sareng panyabutan cacad raray.* 530nm ~ 1200nm: panyabutan pigméntasi, rejuvenation kulit* 590nm ~ 1200nm: Perbaikan lesi vaskular, ningkatkeun élastisitas kulit* 640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, utamana pikeun panyabutan bulu hideung jeung kasar* 690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu, hususna keur bulu pirang, panyabutan bulu slight tur lemes  
    ND YAG HADNLE FUNGSI:* 532nm: Ngaleungitkeun Tato Warna* 1064nm: Ngaleungitkeun Tato Gelap & Jamur Kuku* 1320nm: Karbon Peeling mesin multifungsi, leuwih merenah!
    补充证书

    Sadaya mesin kami disatujuan ku FDA sareng sertifikasi CE Médis !!!Di pasar Cina, ngan ukur sababaraha perusahaan anu tiasa nyayogikeun sertifikasi CE Médis sareng FDA babarengan, henteu langkung ti pabrik 10pcs,éta 100%

    Spésifikasi
    IPL Elight Elos
    Nd Yag
    Sasayogian tanaga
    2000W
    500W
    Énergi / max
    1-50J/cm2
    1000mJ
    Panjang gelombang
    480/530/590/640/690
    532/1064/1320nm
    Ukuran spot
    12 * 30mm / 12 * 50mm
    6 mm
    Durasi pulsa
    1-15ms
    10ns-20ns
    Interval pulsa
    /
    /
    Frékuénsi
    1-10Hz
    Tingkat cooling
    1-5 tingkat
    Sistim cooling
    Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi
    10 "TFT True Color Touch Screen
    Input listrik
    90-130V, 50/60HZ atanapi 200-260V, 50HZ

     

    Rincian nanganan:

    Rincian cecekelan IPL:
    IPL
     
    * Lampu xenon diimpor Inggris!Kami nganggo lampu xenon impor Inggris, sanés lampu xenon Cina.Kusabab lampu xenon Inggris nyaéta lampu kualitas anu paling luhur.
    * DUA saringan cai impor Korea EXTRA!
    Ieu diimpor cai fitlers, diimpor ti Korea.PP kapas filter nyaéta pikeun nyaring kaluar impurites badag tina cai, sarta Ionsaringan nyaéta pikeun ngaleungitkeun ion tina cai.Di Cina, ngan ukur pabrik urang gaduh éta, anu sanés henteu aya dina sistem IPL.Kami nerapkeun éta pikeun ngajagi lampu xenon impor Inggris kami, pikeun mastikeun umurna 1 juta nembak, 100%, 100%, 100%.
    * Umur anu luar biasa tina 1,000,000 nembak, sahenteuna 5 kali langkung lami tibatan anu sanés!Seueur seueur pabrik sanés nganggo lampu anu langkung mirah, teu tiasa ngahontal 1 juta nembak nyata, ngan ukur 100000 ~ 300000 nembaktapi urang tiasa ngahontal nyata 1 juta nembak, ku jalan kitu, umur jaminan urang 800000 tembakan.
    Aya 2 modeu gawé dina cecekelan IPLPilihan kénca nyaéta mode kerja SUPER, pilihan anu leres nyaéta mode kerja IPL. Dina modeu kerja super:cahaya dipancarkeun dinapulsa tunggal ti 1-10 hz.In modeu gawé IPL: emit lampu di multipulse ti 1-6hz.
     

    Rincian ND Yag Handle:

    ND3 Juta nembak, Lampu xenon UK* Umur super panjang 3 juta nembak, sahenteuna 5-10 kali langkung lami tibatan anu sanés!batur nd yag laser lifespan ngan ukur 100000 ~ 300000 nembak, tapi urang nyata leuwih 3 juta nembak!

    * lampu xenon UK + Φ6 rodkami nganggo lampu xenon Inggris, sanés lampu xenon Cina, sabab lampu xenon Inggris mangrupikeun lampu xenon kualitas pangsaéna.
    * Ukuran titik badag tur buleud, kaluaran énergi pisan seragamKami nawiskeun 3 tip pikeun nutupan sadaya kabutuhan palanggan.* 532nm: Ngaleungitkeun Tato Warna* 1064nm: Ngaleungitkeun Tato Gelap & Jamur Kuku* 1320nm: Karbon Peeling
    * Ulah ninggalkeun tapak tatuKusabab éta ngaleungitkeun warna tina épidermis, henteu ngabahayakeun kulit, janten éta.

    panganteur HD

    IPL cecekelan panganteur: 界面-IPL 界面-波长选择  

    Nd yag cecekelan panganteur:界面-Switch

    界面-波长选择(三)

    Saméméh jeung Sanggeus

    cecekelan IPL saméméh jeung sanggeus临床效果-IPL

     

    Nd yag laser cecekelan saméméh jeung sanggeusND

    Profine Perusahaan

    Beijing Tec Diode Technology Co Ltd nyaéta produsén mesin kageulisan ngarah ti Cina anu ngadegkeundina 2010.Produts kami nyertakeun peralatan kageulisan lengkep sapertos Dioda laser 808nm, q switch nd yag laser, IPLSHR E-lampujeung mesin kageulisan multifunctional ngagabungkeun luhur handles.In Cina, kami pabrik munggaran pikeun ngamimitian ngagabungkeun cecekelan laser dioda jeung liannacecekelan, urang muka pasar, sabab etahese ngagabungkeun cecekelan laser dioda sareng gagang anu sanés, sateuacan 2020, ngan pabrik urang tiasa ngalakukeun laser dioda 2 dina 1,dioda laser 3 di 1, dioda laser 4 di 1.ayeuna pasar Cina sababaraha pausahaan bisa ngalakukeun dioda laser 2 di 1, kayaning dioda + nd yag, dioda + ipl, Tapi maranéhna teu bisa ngalakukeun dioda.Mesin 3 dina 1, sapertos dioda + nd yag + ipl, Éta ogé henteu tiasa ngalakukeun dioda 4 in 1 laser, sapertos dioda + ndyag + e-lampu + mesin rfsareng urang tiasa ngalakukeun éta sakitar 11 taun ka pengker, aranjeunna ngan ukur tiasa ngalakukeun dina 2020, kualitas mesinna henteu stabil, mesinkualitas teu luhur, masalah sanggeus-diobral téh tinggi, tapi urang geus developent mangtaun-taun, ayeuna mesin urang geus stabil sartakualitas luhur, euweuh masalah sanggeus-diobral.Kami pisan profésional produksi dioda laser machine.We gaduh tilu dioda laser handles béda.Kami gaduh300w 500W 600W 800W 1000W 1200W 1400W 1600W.Kami ngagaduhan laser dioda portabel 808nm + ipl sareng dioda laser 808nm + Nd yag, dioda nangtung + ipl + laser 980nmsarta dioda + Nd Yag + laser 980nm, sarta dioda + Nd Yag + E-lampu + laser 980nm, sarta dioda + Nd Yag + E-cahaya + RF+ laser 980nm, ngan pabrik urang tiasa ngalakukeun di Cina.园区


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 操作+报警+监控界面(1) 

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

     

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

     

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    密码+记录保存界面(1)

     

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameter anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

     

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 bulan kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun laser dioda, IPL, ND YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami teu pangiriman perlu?

    A: Saatos mayar urang kudu 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Dupi anjeun nawiskeun latihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo latihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

     

    Q: Naon sertipikat anjeun gaduh?

    A: Urang kudu sagala sertipikat diperlukeun, kaasup FDA, CE Médis, ISO 13485, CE, RoHS, jsb.