Boneka hideung / SHR OPT / RF / Elight / ND yag laser RF multifungsi

Katerangan pondok:

Mesin PL4 (shr + e-light + ndyag + rf, 4 gagang dina hiji mesin)

Fungsi cecekelan SHR: profésional dina mesin panyabutan bulu

E-lampu cecekelan: rejuvenation kulit

Nd yag: ngaleupaskeun tato, peeling karbon

rf: ngangkat raray

umur mesin ieu 5 ~ 7 taun, teu aya masalah.

unggal cecekelan , unggal seperate lifespan, 4 handles anu seperate.

 


  • merek:TEC DIODA
  • Waktos pangiriman:5 poé gawé sanggeus mayar
  • model:PL4C
  • Cecekelan 1:SHR
  • Cecekelan 2:E-cahaya
  • Cecekelan 3:ND Jag
  • Cecekelan 4: RF
  • Garansi:2 taun
  • Sertifikasi:Médis CE, FDA
  • Rincian produk

    Gampang Paké Software

    FAQ

    Tag produk

    Sorotan

    pl4c

    Paling canggih 4 dina 1 Laser.

    Kalayan 1 mesin, éta nyertakeun 10 fungsi!

    - panyabutan bulu Super
    - Pangobatan jerawat
    - Poto rejuvenation
    - pemutihan kulit
    - Pangobatan urat lancah
    - Pangobatan Pigméntasi
    - Ngaleungitkeun tato
    - Peeling karbon
    - Ngaleungitkeun kerut
    - Ngangkat awak
    补充证书

    Sadaya mesin kami disatujuan ku FDA sareng sertifikasi CE Médis !!!

    Di pasar Cina, ngan ukur sababaraha perusahaan anu tiasa nyayogikeun sertifikasi CE Médis sareng FDA babarengan, henteu langkung ti 10pcs pabrik, éta 100%

    Spésifikasi

    Spésifikasi
    Elight Elos
    SHR
    Nd: Yag Laser
    RF
    Sasayogian tanaga
    2000W
    2000W
    500W
    /
    Énergi / max
    1-50J/cm2
    1-50J/cm2
    1000mJ
    1-100W
    Panjang gelombang
    480/530/590/640/690
    Dibereskeun ku 640nm
    532/1064/1320nm
    /
    Ukuran spot
    12 * 30mm / 15 * 50mm
    12 * 30mm / 15 * 50mm
    6 mm
    20/28/35mm
    Durasi pulsa
    1-15ms
    1-15ms
    10ns-20ns
    /
    Interval pulsa
    /
    /
    /
    0-3000ms
    Frékuénsi
    1-10Hz
    Tingkat cooling
    1-5 tingkat
    Sistim cooling
    Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi
    10 "TFT True Color Touch Screen
    Input listrik
    90-130V, 50/60HZ atanapi 200-260V, 50HZ

     

    Rincian mesin

    catu daya bebas pikeun tiap sistem.Ieu ogé mastikeun unggal sistem gaduh énergi anu kuat sareng stabil.

    Struktur jero pisan lumrah tur unggal garis jelas.Sadaya suku cadang dipasang dina rak logam.
    * 2000W catu daya pikeun E-lampu / sistem Elos.
    * Catu daya 2000W pikeun sistem SHR.
    * Catu daya 500W pikeun sistem laser ND yag
    * Catu daya 100W pikeun sistem RF

    Suku cadang kami nganggo
    * Lampu Inggris, bar laser AS
    * Tangki cai ageung 8L kalayan monitor tingkat cai
    * 2 saringan cai impor Korea
    * switch merek Schneider
    * 4 Jepang ngimpor kipas ageung + 2 radiator ageung
    * Panganyarna brushless DC pompa cai kalawan lift 15m
    * Pulse switch cai pikeun ngawas aliran cai
    * Dewan stainless steel antara konektor jeung internal

    机器部件图

    Nanganan Rincian

    IPL
    IPL / E-cahaya cecekelan: 5 Filter panutup Sadaya

    Kami nawiskeun 5 saringan pikeun cecekelan Elight ieu.Janten cecekelan ieu tiasa nutupan sadaya fungsi di handap ieu:
    * 480nm ~ 1200nm: perlakuan jerawat
    * 530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    * 590nm ~ 1200nm: whitening kulit, perlakuan pigmén, perlakuan lancah urat
    * 640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit konéng
    * 690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit poék

     ND

     

     

    SHR Handle: Dibereskeun sareng saringan 640nm, khususna pikeun Panyabutan Rambut Super.

     Boh cecekelan E-light kami sareng gagang SHR gaduh fitur di handap ieu:
    * Lampu xenon impor Inggris
    * DUA EXTRA Korea saringan cai impor
    * Umur anu luar biasa tina 1,000,000 nembak, sahenteuna 5 kali langkung lami tibatan anu sanés!

    ND Yag Laser cecekelan: 3 Juta nembak, Lampu UK
    * Umur super panjang 3 juta nembak, sahenteuna 5-10 kali langkung lami tibatan anu sanés!
    * lampu xenon UK + Φ6 rod
    * Ukuran titik badag tur buleud, kaluaran énergi pisan seragam

     
    Kami nawiskeun 3 tip pikeun nutupan sadaya kabutuhan palanggan.
    532nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles, tato halis, gagal garis panon tattoo, tattoo, garis biwir, pigmén, telangiectasia dina deet beureum, coklat jeung pink jeung sajabana.
    1064nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles sarta titik coklat konéng, tattoo halis, gagal garis panon tattoo, tato, Birthmark na Nevus of Ota, pigmentation jeung titik umur, nevus hideung jeung bulao, beureum Scarlet, kopi jero tur jsb warna jero.
    1320nmpanjang gelombang: ngaleutikan panyabutan pori, panyabutan poblackhead, tightening kulit jeung whitening, rejuvenation kulit, ngaleupaskeun wrinkle.

    RF

    RF cecekelan: nembak taya

    3 Tips perlakuan pikeun wewengkon béda:
    * Leutik (21mm): pikeun pengobatan buleud panon
    * Tengah (27mm): pikeun pengobatan raray
    * Badag (36mm): pikeun pengobatan awak

    RF-ngangkat tightening kulit mangrupakeun perlakuan modern dumasar kana gelombang radio.Ieu aman tur éféktif jeung
    teu merlukeun downtime.Pasén bisa ningali tightening kulit langsung saatos perlakuan.Jeung
    perawatan kulit ditangtoskeun, hasilna bisa lepas pikeun dua nepi ka tilu taun.

    panganteur HD

    界面-RF

     

    IPL / SHR cecekelan saméméh jeung sanggeus

    临床效果-IPL

     

    Nd yag laser cecekelan saméméh jeung sanggeus

    临床效果-ND

     

    RF cecekelan saméméh jeung sanggeus
    临床效果-RF

     

    Profil Perusahaan:

    Beijing Tec Diode Technology Co Ltd nyaéta produsén mesin kageulisan ngarah ti Cina anu ngadegkeun
    dina 2010.Produts kami nyertakeun peralatan kageulisan lengkep sapertos Dioda laser 808nm, Q-switch Nd yag laser, IPL
    SHR E-lampujeung mesin kageulisan multifunctional ngagabungkeun luhur handles.Di Cina, urang pabrik munggaran pikeun ngamimitian
    ngagabungkeun cecekelan laser Dioda jeung cecekelan séjén, urang muka pasar, sabab eta
    hese ngagabungkeun laser Dioda
    nanganan sareng gagang anu sanés, sateuacan 2020, ngan pabrik urang tiasa ngalakukeun Dioda laser 2 in 1,D
    laser ioda 3 dina 1, laser dioda
    4 dina 1. N
    Pasar Cina sababaraha perusahaan tiasa ngalakukeun Dioda laser 2 in 1, sapertos Diode + Nd yag, Diode + ipl, Tapi
    aranjeunna teu bisa ngalakukeunMesin dioda 3 dina 1, sapertos Dioda + Nd yag + Ipl, Éta ogé henteu tiasa ngalakukeun Dioda 4 in 1 Laser, sapertosas
    Dioda + Nd
    yag + E-lampu + mesin RF, sarta kami bisa ngalakukeun eta ngeunaan 11 sababaraha taun ka pengker, aranjeunna ngan bisa ngalakukeunana dina 2020, maranéhna
    kualitas mesin teu stabil, mesin
    kualitas teu luhur, masalah sanggeus-diobral luhur, tapi urang geus developent
    mangtaun-taun, ayeuna mesin kami stabil sareng
    kualitas luhur, euweuh masalah sanggeus-diobral.Kami pisan profésional
    produksi mesin laser dioda.Simkuring gaduh tilu handles laser dioda béda.Kami gaduh
    300w 500w 600w
    800W 1000W 1200W 1400W 1600W.
    Kami gaduh laser dioda portabel 808nm + Ipl sareng laser dioda 808nm +
    Nd yag, dioda nangtung + Ipl + laser 980nm
    jeung Dioda + Nd Yag + laser 980nm, jeung Dioda + Nd Yag +
    E-light + laser 980nm, sareng Dioda + Nd Yag + E-
    cahaya + RF + laser 980nm, ngan pabrik urang tiasa ngalakukeun eta di Cina.
    展厅-


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 操作+报警+监控界面(1) 

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

     

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

     

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    密码+记录保存界面(1)

     

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameter anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

     

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 bulan kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun laser dioda, IPL, ND YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami teu pangiriman perlu?

    A: Saatos mayar urang kudu 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Dupi anjeun nawiskeun latihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo latihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

     

    Q: Naon sertipikat anjeun gaduh?

    A: Urang kudu sagala sertipikat diperlukeun, kaasup FDA, CE Médis, ISO 13485, CE, RoHS, jsb.