Kawijakan preferensial pikeun agén!

Pikeun distributor, anjeun bakal nampi harga anu saé sareng kado asesoris!

Harga: Kami gaduh harga bulk, upami anjeun mésér 5 set, hargana pasti langkung handap tina 1 set.Upami anjeun ngagaleuh 10 unit, hargana pasti langkung handap tina 5 unit.Upami anjeun mésér 20 unit, hargana pasti langkung handap tina 10 unit.Upami anjeun ngagaleuh 50 unit, hargana pasti langkung handap tina 20 unit.Janten: langkung seueur kuantitas anu dibeli, langkung handap hargana.

Kami gaduh agén di Maroko, sareng ngayakeun perusahaan sapertos kieu: 2 ~ 3 kali sataun, sareng kuantitas unggal beuli 20 unit.Anjeun bakal nampi harga anu langkung saé unggal waktos anjeun ngagaleuh seueur, sareng anjeun bakal ngahémat repot mésér barang unggal bulan.

Hadiah asesoris: Unggal agén mésér 3 atanapi langkung unit babarengan.Salaku seller a, urang bisa nerapkeun pikeun asesoris bébas kawas manajer atawa boss, sarta masihan aranjeunna jauh nurutkeun pangabutuh konsumén, atawa kami nyadiakeun sababaraha asesoris milih ti.Konsumén milih.Saatos waktos kerjasama anu panjang, para nasabah bakal ngagaduhan seueur asesoris.Upami aya masalah sareng mesin di hareup, aranjeunna tiasa mendakan asesoris anu saluyu pikeun ngagentos pertama kalina, supados masalah saatos penjualan tiasa direngsekeun langkung gancang.Achieving hasil nyugemakeun pikeun sakabéh tilu pihak, lajeng dina siklus hambalan-demi-hambalan, agén purchases mesin dina bets sarta ménta asesoris sanggeus-jualan gratis.Sakali aya masalah sareng mesin di salon kageulisan, éta bisa direngsekeun langsung, sarta leuwih konsumén dianjurkeun pikeun buka agén meuli mesin, lajeng agén bakal manggihan urang meuli mesin, nu sagala hayang. ningali.

Kami di Beijing, kami pabrik nyata, ngabagéakeun sadaya agén nganjang Cina, urang ogé bakal ngalakukeun tugas urang salaku host pikeun nyadiakeun Anjeun sareng akomodasi nyaman jeung rupa-rupa kadaharan Cina haratis!Wilujeng sumping!Wilujeng sumping!Wilujeng sumping!

Kawijakan preferensial pikeun agén

Whatsapp: +8618756596081

Email:anna@tecdiode.com


waktos pos: Aug-23-2022