Kumaha carana ngajaga mesin anjeun ogé?Dioda laser 20 juta nembak, IPL 1 juta nembak, kumaha atuh eta?

1: sababaraha klien bakal ngawartoskeun kuring nu IPL cecekelan boga sababaraha titik hideung, euweuh urusan kumaha anjeun ngusap kaluar, masih boga titik hideung dina.

Mangga tingali gambar ieu sababaraha titik hideung di dinya, lila teu bisa miceun eta.

 waktos 1

Dear, naha anjeun nyumponan sababaraha masalah anu nyababkeun anjeun kasulitan, henteu terang kumaha ngabéréskeunana?

Ieu sababaraha tip:

1): Unggal waktos Anjeun rengse perlakuan via IPL handles, ulah reureuh, make kertas bersih langsung.

2): Lamun poho pikeun ngabersihan sanggeus perlakuan, make sababaraha kertas alkohol pikeun ngusap eta pas mungkin.

2: sababaraha klien bakal nyarios ka kuring yén 3 nardcecekelan laser dioda generasi boga karat, naon masalahna?

 waktos 2

Kusabab sirah dijieunna tina beusi, nalika perlakuan geus rengse, cooling pohara alus, bakal aya és dina cecekelan.Nalika perawatan réngsé, és janten cai, nalika cai sareng beusi ngahiji, karat lumangsung.Ku alatan éta, sanggeus unggal perlakuan, sirah perlakuan perlu ngusap beresih.Ngan 1 ~ 2 menit, henteu kunanaon.Ogé tiasa nganggo kertas heula.Sanggeus rengse beresih, nutupan eta kalawan tip.Kawas gambar salajengna

waktos 3

Salajengna anu sanésna kedah langkung merhatikeunana.

1.If mesin ieu diangkut dina hawa sub-enol, mangka perlu pikeun ngidinan mesin pikeun nangtung di kamar jeung suhu 20 ~ 30 ℃ pikeun 12 nepi ka 24 jam, gumantung kana lilana keur dina suhu sub-enol.
2.For mesin merlukeun cai pikeun digawé, éta pohara penting pikeun nempatkeun ukur cai sulingan kana mesin.Cai ketok sareng cai mineral 100% henteu diidinan!
3. Pastikeun pikeun nambahkeun cai nepi ka overflows tina curhat!(Mesin ogé tiasa dianggo dina satengah tank cai, tapi éta pisan ngabahayakeun pikeun mesin, bakal nyababkeun umur mesin ngirangan.)
4. Salawasna tetep curhat loosen!
5. Tetep cai beresih jeung ganti cai unggal 20-30 poé (cai sulingan wungkul).
6. Ganti saringan cai unggal 1 taun, atanapi iraha waé tanda aliran cai (ikon kipas) ngageter.
7.After 3 jam operasi kontinyu tina mesin, hayu eta beristirahat pikeun 5 menit, jadi anjeun bakal nyingkahan kamungkinan gangguan tina mesin.
8. Ulah ninggalkeun mesin dina modeu sayaga, sabab ieu bisa ngaruksak mesin.
9.Pikeun IPL kalawan saringan robah-robah, salawasna pastikeun aya filter dipasang kana cecekelan pikeun nyegah lebu ti asup ka jero cecekelan.
10.For diode laser tipe CH, salawasna pastikeun aya hiji tip perlakuan putted kana cecekelan pikeun nyegah lebu bade jero cecekelan.Sareng pikeun tip perawatan anu henteu dianggo, sok émut pikeun nutupan tutupna pikeun nyegah lebu asup ka jero.


waktos pos: Aug-01-2022