Beijing STELLE laser Wangun anyar 4 Generasi dioda laser cecekelan

2

 

The 4 Generation Diode Laser cecekelan kami ogé nelepon deui D cecekelan.

Ieu mangrupikeun mesin Laser Dioda Bentuk Anyar kami!Generasi kaopat yén cecekelan D langkung gampang, langkung gancang, langkung mirah.Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun salon!

cecekelan D kami pisan calakan yén layar LED on cecekelan.Dasarna sagalana dina layar mesin bakal dipintonkeun dina cecekelan ieu kawas cecekelan C.Éta ogé merenah pikeun ngaluyukeun parameter salila perlakuan.Éta otomatis tiasa ngakuan sareng cocog sareng dua tip ukuran anu béda.

Cai mibanda dua ukuran titik diffrient: 15 * 15mm, Φ8mm nu cocog pikeun area béda.

Beungeut: gado jeung biwir, janggot

Awak: kelek, leungeun, bulu suku, bulu dada, wewengkon bikini

D cecekelan kami suport 2000w kakuatan super tinggi.Cai mibanda sistem cooling kontak simultaneous.Ieu triple gelombang dioda laser: 755nm + 808nm + 1064nm.Éta ngadukung 24 jam kerja kontinyu anu mangrupikeun bagian anu unik.

Antara dua tipes aya sambungan magnét, pisan gampang pikeun ngaganti tapi ulah salempang eta eta etaaily.

Ngarojong pidéo pangajaran, manual pangguna, naroskeun ka kuring iraha waé.
AS FDA + TUV Médis CE disatujuan!100% produsén nyata!


waktos pos: Aug-23-2022